htc wildfire s genel rom bilgi ve tavsiye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
praxumit

praxumit

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s genel rom bilgi ve tavsiye.
HTC wildfire s icin de oneride bulunabilirmisiniz. Tesekkurler. Bir arkadas forumda sunu yazmisti.
rootla cyanogen rom at islemciyi 710 a ayarla ekran animasyonunu kapat telefon cok hizlanacaktir bende kullaniyorum sarji filan cok iyi

Bunlarin disinda bi sorum daha olacakti. pbunlari yaparsak garanti kapsamindan cikacak her halde . Her hanging bir durumda orginal haline getirebilirmiyim telefonu.

bytuzak

Üye
tekrar orjinal haline getirebilirsin.. bence en iyisi orjinal rom link2sd, flashplayer vs vs kurdum hafıza problemim yok ... makinenin kapasitesi belli fazla zorlamamak lazım :)

praxumit

praxumit

Üye
    Konu Sahibi
tekrar orjinal haline getirebilirsin.. bence en iyisi orjinal rom link2sd, flashplayer vs vs kurdum hafıza problemim yok ... makinenin kapasitesi belli fazla zorlamamak lazım :)

Okey orginali kullanicam. Ama Flash player nasil yuklerim Android markette flash player in son versiyonu var telefona uyumlu degil . 10.3 uyumlu herhalde onu da bulamiyorum.

-efşan

-efşan

Üye
Garanti olayı sadece yazılımdan dolayı problem çıkartır. Donanım yine garanti dahilindedir.
Ayrıca s-off yapmaya çalışma. Unlock yapıp bir root atsan tamam.

MuesTie

MuesTie

Üye
Garanti olayı sadece yazılımdan dolayı problem çıkartır. Donanım yine garanti dahilindedir.
Ayrıca s-off yapmaya çalışma. Unlock yapıp bir root atsan tamam.
Unlock derken pek bir bilgim yok s-off olayına girmeden root nasl olabilir 1 aydır uğraşıyorum bir ilerleme kaydedemedim

MuesTie

MuesTie

Üye

Linki bir incele. HTC.dev'e de bir bak. Anlatım ile oradan da unlock yapabilirsin.

Teşekkür ederim unlock yapabildim sonunda telefonumu :)
Peki root atmadan Clockworkmod Recovery yüklemek münkün mü ben sadece hafıza mı genişletmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...