msi w7 driver bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
msi w7 driver bulamıyorum
Msi vr320 için w7 driverlarını bulamıyorum özellikle ekran kartı için xp de bile driver sorun . yardımcı olabilir misiniz

futbol123

futbol123

Üye
Ekran kartı modeli nedir model numarasından bulunur ekran kartı driver ı

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
sadece ekran kartı değil bütün w7 driverları sorun . ama xp yükleyeyim dedim w7 driverlarını bulana kadar bu sefer ekran kartı yine sorun . w7 driverların tamamını nasıl bulabilrim ?

karayel90

karayel90

Üye
internet bağlantınız varda slimdriver online driver yükleme programını öneririm

---------- Eklendi @ 23:03:40 ---------- Yazıldı @ 23:02:53 ----------

internet bağlantınız varsa slimdriver online driver yükleme programını öneririm

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
internet bulmak sorun olduğundan yeni bakabildim saolun ama slimdrivers işe yaramadı başka nasıl bulabilirim driverları acaba

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Windows 7 icin bulamazsin, bir arkadasimda var ayni model W7 ultimate yuklemistim 2 sene once. verecegim linkteki driverlari indir ve kur. genel olarak driver kurulumlarini aygit yoneticisinden manuel yap. (dosyalari winrar ile exe paketlerinden cikar). yapamazsanda kuracagin driver uzerinde sag klik yap ve uyumluluktan vistayi sec ve yukle. admin olarak calistiri sec.

---------- Eklendi @ 21:53:30 ---------- Yazıldı @ 21:52:55 ----------

internet bulmak sorun olduğundan yeni bakabildim saolun ama slimdrivers işe yaramadı başka nasıl bulabilirim driverları acaba

Windows 7 icin bulamazsin, bir arkadasimda var ayni model W7 ultimate yuklemistim 2 sene once. verecegim linkteki driverlari indir ve kur. genel olarak driver kurulumlarini aygit yoneticisinden manuel yap. (dosyalari winrar ile exe paketlerinden cikar). yapamazsanda kuracagin driver uzerinde sag klik yap ve uyumluluktan vistayi sec ve yukle. admin olarak calistiri sec.

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için teşekkürler diğer driverları öyle deneyip yaparım o zman çoğu sorun değil . ekran kartı çok sorundu onu da biraz araştırdım windows update kataloğundan ekran kartı için update indirdim manuel yükledim ekran kartı düzgün çalışıyo şimdi. böyle bi çözüm varmış ihtiyacı olan başka arkadaş varsa .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...