Symbıandan androııde terfi....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
Symbıandan androııde terfi....
evet arkadaşlar yıllardır kullandığım nokıa ve symbıana artık elveda.kesinlıkle markayı ve ışletım sıstemını kotulemıyorum.çağa ayak uyduralım dedım daha zengın ıcerklı oyunlar ve programlar,uygulamaları bol bır market,ama bır okadarda karmaşık bır sıstem ve telefon samsung galaxy s2 ile artık aranızdayım..symbıanın ustasıyken androıdın cırağıyım şımdılık..ama yardımlarınızla bununda kısa surede ustesinden gelırım umarım..hepınıze iyi forumlar..

klongs

klongs

Üye
hayırlı olsun

KayraBey

KayraBey

Üye
Hoşgeldin arkadaşım.Uygulamalar bölümüne sürekli gözat.Marketin ücretli uygulamaları paylaşılıyor.Uygulama yükledikçe elindeki canavarı daha çok seveceksin bundan hiç şüphen olmasın.

klongs

klongs

Üye
Hoşgeldin arkadaşım.Uygulamalar bölümüne sürekli gözat.Marketin ücretli uygulamaları paylaşılıyor.Uygulama yükledikçe elindeki canavarı daha çok seveceksin bundan hiç şüphen olmasın.

kayrabeyde istediğin her uygulamayı bulabilirsin hemde beleş :D

larten123

larten123

Üye
hayırlı olsun ben şmdilik symbian bırakmayı düşünmüyorum eğer hala bir şeyler yapılmazsa bir süre sonra ben de androide ve ya iosa geçeceğim :tebessüm:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun s2 kardesim bende alacağım belki inşallah.

Aege

Aege

Üye
Symbian'dan Android'e geçmek terfi değil de daha çok kağnıyla gittiğin biryere uçakla gitmek gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson ve Dede
uruno

uruno

Üye
ya arkadaşlar kesinlikle yanlış anlamayın ama 3 gün boyunca galaxy ace kullanmak durumunda kaldım ve androidle tanıştım bu tel için söylüyorum radyosu berbat sterio diyolar ama hayır kesinlikle değil mono istanbulun göbeğinde sterio çekemedi.Müzik çalar desen ses kalitesi berbat kulağım hala arıyor .iyi yönüne gelirsem internet konusunda çok hızlı eyvallah .uygulama desn tamam google playde bir dünya uygulama var ama çoğu kıytırık ve reklam kaynıyor programların içi çoğuda demo anlamadım bir şey .Ace için söylüyorum amman uzak durun bu aralar popüler internet için sosyalar ağlar için alacaksanız bilgisayarla yarışır ama geri kalan özellikler yalan. ace için konuşuyorum saygılarımla.

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun.darısı bizim başımıza :D

Toros542

Toros542

Üye
selam arkadaslar bende symbian i birakmis biri olarak aranizdayim.tlf galaxy wonder.android i yeni yeni cozmeye basliyorum.Ama daha cok yol almam gerekiyor.cunku gercekten cok karisik bir sistem.bu arada galaxy wonder ics guncellemesi alacakmi.bu konuda bilgisi olan varmi.

klongs

klongs

Üye
selam arkadaslar bende symbian i birakmis biri olarak aranizdayim.tlf galaxy wonder.android i yeni yeni cozmeye basliyorum.Ama daha cok yol almam gerekiyor.cunku gercekten cok karisik bir sistem.bu arada galaxy wonder ics guncellemesi alacakmi.bu konuda bilgisi olan varmi.

samsungtan bir aciklama yok

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Evet ace yorumları kotu ne yazıkki.

blacktalon

blacktalon

Üye
telefonum galaxy ace telefon elimde değilken iyi duruyor fakat kurcalayınca değiştirmeyi düşünüyorum! telefon sadece arama, mesaj, internet ve birkaç dandik oyun haricinde bi işe yaramıyor + kasması da cabası :s

goblet

goblet

Üye
telefonum galaxy ace telefon elimde değilken iyi duruyor fakat kurcalayınca değiştirmeyi düşünüyorum! telefon sadece arama, mesaj, internet ve birkaç dandik oyun haricinde bi işe yaramıyor + kasması da cabası :s

Forumlarda genelde ace için "ace pişmanlıktır" terimi kullanılıyor. Keşke aynı fiyat ölçülerinde se wt19i tercih etseydiniz. Kullandığım telefon fiyatına göre donanımı hakkını fazlasıyla veriyor.

femtv

Üye
evet arkadaşlar yıllardır kullandığım nokıa ve symbıana artık elveda.kesinlıkle markayı ve ışletım sıstemını kotulemıyorum.çağa ayak uyduralım dedım daha zengın ıcerklı oyunlar ve programlar,uygulamaları bol bır market,ama bır okadarda karmaşık bır sıstem ve telefon samsung galaxy s2 ile artık aranızdayım..symbıanın ustasıyken androıdın cırağıyım şımdılık..ama yardımlarınızla bununda kısa surede ustesinden gelırım umarım..hepınıze iyi forumlar..

h.olusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt