Hiç bir şey anlamadım yahu. Ben ygs midir nedir? Ona girdim:ehe Baştan ygs desene yahu :)
Malamadrı Üye TheM-CK' Alıntı: Hiç bir şey anlamadım yahu. Ben ygs midir nedir? Ona girdim Genişletmek için tıkla ... Baştan ygs desene yahu
TheM-CK' Alıntı: Hiç bir şey anlamadım yahu. Ben ygs midir nedir? Ona girdim Genişletmek için tıkla ... Baştan ygs desene yahu
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Tamam. Tamam. Gideceğim. Ama bir üniversiteye daha kayıt yapmıştım. Harcı yatırdım dahada gitmedim Genişletmek için tıkla ... aha aynı ben
TheM-CK' Alıntı: Tamam. Tamam. Gideceğim. Ama bir üniversiteye daha kayıt yapmıştım. Harcı yatırdım dahada gitmedim Genişletmek için tıkla ... aha aynı ben
-efşan Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: aha aynı ben Genişletmek için tıkla ... Yine aynısını yapacağım.
SHS Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Bak ya Yine Aynısını Yapacakmış Aferin Metin Sayende Yine Devam Edecek Yani İyi Örneksin Genişletmek için tıkla ... .
~ FatoŞ ~' Alıntı: Bak ya Yine Aynısını Yapacakmış Aferin Metin Sayende Yine Devam Edecek Yani İyi Örneksin Genişletmek için tıkla ... .
FatoŞ Üye Neyse Ben Yinede Komşu Oğlunada Sorarım Ne Yapabilirsin Diye.. Sonuçlara Bak Ve Milli Eğitime Git Sor Derim..
Neyse Ben Yinede Komşu Oğlunada Sorarım Ne Yapabilirsin Diye.. Sonuçlara Bak Ve Milli Eğitime Git Sor Derim..
-efşan Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: anladım neden Genişletmek için tıkla ... Güzel oluyor aga. Parayı basıyorum okula gitmiyorum. ---------- Eklendi @ 14:53:34 ---------- Yazıldı @ 14:53:14 ---------- ~ FatoŞ ~' Alıntı: Neyse Ben Yinede Komşu Oğlunada Sorarım Ne Yapabilirsin Diye.. Sonuçlara Bak Ve Milli Eğitime Git Sor Derim.. Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: anladım neden Genişletmek için tıkla ... Güzel oluyor aga. Parayı basıyorum okula gitmiyorum. ---------- Eklendi @ 14:53:34 ---------- Yazıldı @ 14:53:14 ---------- ~ FatoŞ ~' Alıntı: Neyse Ben Yinede Komşu Oğlunada Sorarım Ne Yapabilirsin Diye.. Sonuçlara Bak Ve Milli Eğitime Git Sor Derim.. Genişletmek için tıkla ...
FatoŞ Üye Anladığın iyi Olmuş Metin Bak ya yine Devam Ediyorlar ---------- Eklendi @ 17:55:33 ---------- Yazıldı @ 17:55:18 ---------- Rica Ederim
Anladığın iyi Olmuş Metin Bak ya yine Devam Ediyorlar ---------- Eklendi @ 17:55:33 ---------- Yazıldı @ 17:55:18 ---------- Rica Ederim
-efşan Üye Konu Sahibi ~ FatoŞ ~' Alıntı: Anladığın iyi Olmuş Metin Bak ya yine Devam Ediyorlar ---------- Eklendi @ 17:55:33 ---------- Yazıldı @ 17:55:18 ---------- Rica Ederim Genişletmek için tıkla ... devam tabi.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Anladığın iyi Olmuş Metin Bak ya yine Devam Ediyorlar ---------- Eklendi @ 17:55:33 ---------- Yazıldı @ 17:55:18 ---------- Rica Ederim Genişletmek için tıkla ... devam tabi.
-efşan Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: biraderim benle muhattap olmasın hanımefendi, iletir misin? Genişletmek için tıkla ... Neden yahu?
- SerkeŞ -' Alıntı: biraderim benle muhattap olmasın hanımefendi, iletir misin? Genişletmek için tıkla ... Neden yahu?
HaqperesT Üye sanırım ben de girmiştim sosyoloji düşunuyorum. tercih zamanı beni uyarın kardaş ozelden pm falan atın sakata gitmeyelim
sanırım ben de girmiştim sosyoloji düşunuyorum. tercih zamanı beni uyarın kardaş ozelden pm falan atın sakata gitmeyelim