satılık nokia n96 16 gb modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
satılık nokia n96 16 gb modeli

5mp kamera flaş wifi 16gb hafıza daha isteyen bu özelliklere sıfıra bin tl fiyat ödersiniz
cihazımın 2-3 kılcal cizik dışında hiçbişeyi yok keza görünen belli değildir 16gb modelidir doldur doldurabilirseniz
çin mallarıyla kıyaslamayın
takas sadece elden olur
245 tl
öncelik android veya windows mobil diğerleri değerlendirilir get veya istenilen yerden ilan acılır

not: coluk cocuğun sacma mesajlarıyla uğrasamam

karizma062

karizma062

Üye
Baskan bu telefondan alacam ama telefoncu da sordum kulaklik+bataray(yedek)+sarj aleti+kutusu ile birlikte 190 dedi.yurt disi kayitli degil telde en ufak cizik yok senin fiyat abarti biraz bence..

katliam_7789

katliam_7789

Üye
Baskan bu telefondan alacam ama telefoncu da sordum kulaklik+bataray(yedek)+sarj aleti+kutusu ile birlikte 190 dedi.yurt disi kayitli degil telde en ufak cizik yok senin fiyat abarti biraz bence..
bnce fiyat ortalaması iyi...n95 8gb'a bazıları bu kadar fiyat çekiyor...telde temiz nakitim olsa hiç düşünmem alırdım walla:oke:

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
kaytsız 190 mı dedi!

mertekin

Üye
Selamın Aleyküm hocam. Benim nokia C5-03 telefonum var takas düşünür müsünüz. 10 ay KVK garantisi devam etmektedir.Ayrıca faturası da vardır.N96 hastasıydım bulamadığım için c5-03 modelini aldım.Hiç bir sorunu yoktur. yanında fatura garanti kağıdı ve sarj makinesi vericem

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
cihaz coktan gitti hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt