Her s60v5 telefonda olması gereken 18 uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

kylexz

Üye
143 kisi bu konuya bakmis hickimse mesaj yazmamis konuya en azinda emegime saygi olarak kupkuru bi tesekkur edin ona da raziyim aranizda indiren de vardir ama tesekkur etmeyi veya su begene tiklamayi cok gormus vay be hepinize COK TESEKKUR EDERIM!!

Doğru Söylüyo İsyanda Adam Haklı Olarak Bende Zamanında Bir Konu Açınca Durmadan Girip Bakardım Mesaj Yazan Olmusmu Diye Meraktan

Emeğe SaygI Eline Sağlık

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Doğru Söylüyo İsyanda Adam Haklı Olarak Bende Zamanında Bir Konu Açınca Durmadan Girip Bakardım Mesaj Yazan Olmusmu Diye Meraktan

Emeğe SaygI Eline Sağlık

sağol :)

ayman

Üye
teşekkürler...

• Beğen
Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
teşekkürler gerçekten çok faydalı programlar

• Beğen
M. tAHA

M. tAHA

Üye
tşk:tşk: çokkkk

• Beğen

arlkan17

Üye
emeğine,ellerine sağlık

• Beğen
Mavi2580

Mavi2580

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler. Birşey danışmak istiyorum bu rar dosyasını telefona yükleyince, diğer dosyaları tek tek içinden nasıl açacağız? Bu konuda bilgisizim yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için çok teşekkürler. Birşey danışmak istiyorum bu rar dosyasını telefona yükleyince, diğer dosyaları tek tek içinden nasıl açacağız? Bu konuda bilgisizim yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

rica ederim :) xplore programı işine yarar arşivde mevcut :oke:

aga_0074

aga_0074

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ama şuanda link ölü açılmıyor[/SIZE][/COLOR]

yılmazcan07

Üye
Emeğine, ellerine ve gözlerine sağlık. Lâkin Notifications programı kilitli nasıl açacağız yardımcı olursan sevinirim

Mavi2580

Mavi2580

Üye

rica ederim :) xplore programı işine yarar arşivde mevcut :oke:

Ben biraz teknoloji cahili olduğum için duruma yabancı kaldım, yalnız sis dosyaları yükleyebiliyorum, yaş itibarı hack konusunda bilgim bir de bilgisayarım olmadığı için maalesef uygulamaları yükleyemiyorum ve yuklediklerimde de sertifika sorunu oluyor :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine, ellerine ve gözlerine sağlık. Lâkin Notifications programı kilitli nasıl açacağız yardımcı olursan sevinirim

:s yükleniyodu :hmmm nokia store'da ara bir de orda vardı

---------- Eklendi @ 18:45:00 ---------- Yazıldı @ 18:43:24 ----------

Ben biraz teknoloji cahili olduğum için duruma yabancı kaldım, yalnız sis dosyaları yükleyebiliyorum, yaş itibarı hack konusunda bilgim bir de bilgisayarım olmadığı için maalesef uygulamaları yükleyemiyorum ve yuklediklerimde de sertifika sorunu oluyor :(

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/tum-symbian-cihazlari-3-dk-da-hackleme-2012-sertifika-derdine-son-547695.html

gpsambar

Üye
eline sağlık birader

• Beğen

yesilmuh

Üye
teşekkürler

• Beğen

Üst Alt