Samsung I7500 Galaxy Alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

enoes

enoes

Üye
link wersem sahbnden de

---------- Eklendi @ 00:50:10 ---------- Yazıldı @ 00:49:46 ----------

resimde 2,3,4 yazıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o zaman doğrudur :)

enoes

enoes

Üye
link wersem bakar mısın anrdoid sürümü 2.3.4 yazıyor yabancı bi sitede buldum 2,3,4 diye i7500 için adreno 130 gpusuda war 528 mhz işlemcisi daha nolsun oyunları çalıştırması lazım... neyse link diyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
link wersem bakar mısın anrdoid sürümü 2.3.4 yazıyor yabancı bi sitede buldum 2,3,4 diye i7500 için adreno 130 gpusuda war 528 mhz işlemcisi daha nolsun oyunları çalıştırması lazım... neyse link diyorum

o gpu ve işlemciyle oyun zor, en azından kaliteli oyun. Fruit ninja bile kasar

enoes

enoes

Üye
iiiide gt 540ta gpu yok ve 600 mhz işlemci war o nasıl kasmadan oynatıyo fark ne yani

enoes

enoes

Üye
ya sims olsun gangster rio falan wardı öle şeyleri oynayamaz mıyım az kassa hani olmamı

enoes

enoes

Üye
ama neden donanım aynı hatta daha bile üstün sadece eski diyemi gt 540 da eski sorun ne yani

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
enoes

enoes

Üye
mağaza derken ????????

klongs

klongs

Üye

adreno 130 gpumu kaldı ace adreno 200 gpu açamıyor oyunları bu cihaz çok eski 3 sene önce çıkmıştı

enoes

enoes

Üye
iyide gt540da oda yok 600mhz işlemci 156mb ram war bunda ise 128 mb ram 528 mhz işlemci bide adreno 130 war daha üstün olması gerekmiyor mu sorun ne yani mantıklı bi açıklama bekliyorum

klongs

klongs

Üye
bu cihazlar çok eski android 1.6 da kalma hiç bir uygulamayı açmaz

Üst Alt