Yabancılardaki Ahlak genişliği :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Yabancılardaki Ahlak genişliği :D
Hep benim aklıma takılmıştır. Burada abaza dediğiniz insan yabancı bi ülkede gayet normal karşılanır. yani neden yabancılar ahlakı bu kadar geniş bizimki ise bu kadar dar. :hmmm mesela yabancı bi ülkede dışarı boxer ile çıksan adım kadar eminim tepki almazsın. ama türkiye de olsa :naughty:.

Yabancı ülkelerde 13-14 yaşında bakir olan erkek yok.
Türkiye de tabi ki böyle bir şey yok. Evlenmeden ilişkiye girilmez günah felan filan.
farklı bi yönden bakarsak daha kötüsü oluyor ama.,

düşünün bi çocuk kalkıp 19-20 yaşında evleniyor. daha önce hiç ilişkisi olmamış. ve aradan en fazla 1 sene geçti diyelim çocuk gençliğini yaşamadığı için gece hayatı vs.. eşini aldatıyor.
ama gece hayatı yaşamış,eğlenmiş,ilişkisi olmuş bi çocuğun gözü doymuştur artık. :ehe

benim düşüncem böyle işte.

Revengeful

Emekli Yönetici
Dini değerlerden dolayı

---------- Eklendi @ 18:36:22 ---------- Yazıldı @ 18:35:33 ----------

Normalde onlardada zina günah ama bizimki kadar fazla düşünmüyorlar bu durumu. Bende fazla takmıyorum ama olay bu bence :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Dini değerlerden dolayı

Normalde onlardada zina günah ama bizimki kadar fazla düşünmüyorlar bu durumu. Bende fazla takmıyorum ama olay bu bence :D

haklısın bizim gibi yabancılar fazla günaha felan takmıyorlar :D

ibrother

ibrother

Üye
sen dersin tutan var
Allah cc nun kurallarina ister uyarsin ister uymaz her seyde mantik arama
. cehennem de elinde cennet de. evlenip karisini aldatan diyorsun hakiki Allah a tapan insan yapmaz. din konusunda da dikkatli konus tartisilacak konu deil. selametle.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sen dersin tutan var
Allah cc nun kurallarina ister uyarsin ister uymaz her seyde mantik arama
. cehennem de elinde cennet de. evlenip karisini aldatan diyorsun hakiki Allah a tapan insan yapmaz. din konusunda da dikkatli konus tartisilacak konu deil. selametle.

Hiç bi din hakkında yanlış konuştuğum felan yok. ayrıca benim düşüncem bu kimseyi (seni) ilgilendirmez.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Din denen afyondan dolayı.

joker.lg

joker.lg

Üye
tartışma çıkmasın düşünce özgürlüğüne davet ediyorum ...

ibrother

ibrother

Üye
Hiç bi din hakkında yanlış konuştuğum felan yok. ayrıca benim düşüncem bu kimseyi (seni) ilgilendirmez.

ima ettigin seyin farkinda degilsin galiba. senin dusuncen sana kalsin burda musluman insanlar da var biz size karismiyoruz sizde bize karismayin.

---------- Eklendi @ 20:56:46 ---------- Yazıldı @ 20:54:57 ----------

Dini değerlerden dolayı

revengeful resmen ..... gozumden dustun.

asroc

asroc

Üye
Turkiyede gizli sakli yapilio yabancilarda deil..

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
Turkiyede gizli sakli yapilio yabancilarda deil..
Aynen.

---------- Eklendi @ 21:04:36 ---------- Yazıldı @ 21:02:52 ----------

ima ettigin seyin farkinda degilsin galiba. senin dusuncen sana kalsin burda musluman insanlar da var biz size karismiyoruz sizde bize karismayin.

Yahu sen burayı din üzerine kurulu bir sitemi sanıyorsun ? Milletin alkolüne, hayatına vs karışıp duruyorsun. Maxicep her ırka her dine hitap eder. Hakaret edilmediği sürecek istenilen şey yazılabilir.

• Beğen
Tepkiler: minoo
joker.lg

joker.lg

Üye

Aynen.

Yahu sen burayı din üzerine kurulu bir sitemi sanıyorsun ? Milletin alkolüne, hayatına vs karışıp duruyorsun. Maxicep her ırka her dine hitap eder. Hakaret edilmediği sürecek istenilen şey yazılabilir.

:op: valla haklısın k.bakmayin ama din herkes için farklıdır herkesin kendi düşüncesi vardır birşeyleri hatırlatmak veya böyle olmadığını söylemek bize düşmez :)

ibrother

ibrother

Üye

Aynen.

aman gunah falan filan. hakaretin alasi bunlar tabi anlayana. tamam site din uzere kurulu deil ama bizim dinimizi elestiren kotuleyen tiye alan kisilerede tahammul etmem.

by*cambaz

Üye
herkesin düşünce özgürlüğü var tartışma çıkmasın abiler

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

sana noluyor benim düşüncelerimden? Bizim kimseye karıştığımız felanda yok. tam tersi sen her şeye karışıyorsun alkol kullanmam, düşüncelerim seni neden ilgilendiriyor çok merak ediyorum. ayrıca mertte senin gözünden düştü diye çok üzülmüştü dimi ?

joker.lg

joker.lg

Üye
sana noluyor benim düşüncelerimden? Bizim kimseye karıştığımız felanda yok. tam tersi sen her şeye karışıyorsun alkol kullanmam, düşüncelerim seni neden ilgilendiriyor çok merak ediyorum. ayrıca mertte senin gözünden düştü diye çok üzülmüştü dimi ?

:ehe :d :D :) :kop: :naughty: :aha:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Dini konularda tartışmaya yönelik meyil vermeyin arkadaşlar.. Siyasi muhabbet, dini muhabbet, futbol gibi muhabbettler tartışmaya dönüyor.
Normalde İslami Yaşam bilirsinizki var ve tartışma diye birşey yok bu bölümde sohbet vardır ve maxicep din dil ırk kavramlarında ayrıt etmez taki üyelere ve siteye zarar vermeyene kadar, bu ayrımcılığa girmeyene kadar sorun yok, ama girerse ve tartışma ve dışlama olursa olmaz. Konu bi müddet durduktan sonra çöpe alınabilir. :locked:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt