Dağ gibi konu dağılır mı be.. :D
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Dağ gibi konu dağılır mı be.. Genişletmek için tıkla ... oluyo arada
Türe Üye Rambo_FT' Alıntı: Dağ gibi konu dağılır mı be.. Genişletmek için tıkla ... Furkan iyice soğudu zaten benden Furkan abi napıyım ama tutamıyorum söyleyesim geliyor
Rambo_FT' Alıntı: Dağ gibi konu dağılır mı be.. Genişletmek için tıkla ... Furkan iyice soğudu zaten benden Furkan abi napıyım ama tutamıyorum söyleyesim geliyor
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Furkan iyice soğudu zaten benden Furkan abi napıyım ama tutamıyorum söyleyesim geliyor Genişletmek için tıkla ... soğumam senden ben ama bu buz gibi sözleri sevdiğimi göstermez
Türe' Alıntı: Furkan iyice soğudu zaten benden Furkan abi napıyım ama tutamıyorum söyleyesim geliyor Genişletmek için tıkla ... soğumam senden ben ama bu buz gibi sözleri sevdiğimi göstermez
Türe Üye Pondusss' Alıntı: soğumam senden ben ama bu buz gibi sözleri sevdiğimi göstermez Genişletmek için tıkla ... peki dostum kusura bakma okuldan alışkanlık
Pondusss' Alıntı: soğumam senden ben ama bu buz gibi sözleri sevdiğimi göstermez Genişletmek için tıkla ... peki dostum kusura bakma okuldan alışkanlık