yönetici arkadaşlara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
yönetici arkadaşlara
sayın yönetici ben açılmış bazı konulara yorum yapıyorum bazen ayni yoruma yorum eklemek istiyorum yorum eklenmiyo sebebi nedir

Ozan

Ozan

Admin
Konu kapatılmıs olabilir mi ?

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
hayır çünkü herkes yorum yapabiliyor

Ozan

Ozan

Admin
Yorum nasıl eklenmiyor ? Bir hata vermeli site, tam olarak izah ederseniz çözecegiz insallah :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
mesela açılmış konulardan birine yorum yapıyorum yorum da bana sorulan bir şeye yanıt vermek istedim cevaplama panelinde yazıyorum cevapla dedikten sonra yorumu eklemiyo sayfa yenileniyo ama yorum eklenmiyo :vur

SHS

SHS

Üye
bazen oluyor öyle tekrar cevapla ya tıkla;)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
denedim hatta hatta siteden çıktım tekrar girdim zaman aşımı sebebi olabilir diye yinede olmadı sorulan soru cevapsız kaldı o arkadaşımız eğer burayı görebilirse bu sebepten dolayı olduğunu bil cevap vermemek değil

yaren_dede

yaren_dede

Üye
o kadar önemli ise pm at arkadaşa
sorunun içinde belki çözüm olabilir geçende bendede benzer bir sorun oldu farklı bir tarayıcı kullanınca düzeldi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
pm çözüm değil ama dede.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
tarayıcını değiştir

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
3 tarayıcı var zaten :) diğerlerinde denerim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesela açılmış konulardan birine yorum yapıyorum yorum da bana sorulan bir şeye yanıt vermek istedim cevaplama panelinde yazıyorum cevapla dedikten sonra yorumu eklemiyo sayfa yenileniyo ama yorum eklenmiyo :vur

bazen oluyor bende de sayfa geçiyor ama yorum gorunmuyor bende tekrar yazmış oldugum yoruma tekrar tıklayınca halloluyor

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
nadir yaşıyorum zaten

Necmati

Necmati

Üye
yorum yazma sende

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt