C6-01 Mesaj Okuyucu Açılmıyor ve Mesaj Gönderme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nong_prader

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Mesaj Okuyucu Açılmıyor ve Mesaj Gönderme Sorunu
Selamlar arkadaşlar telefonuma güncelleştirmeleri yükledikden sonra mesaj okuyucunun çalışmadığını fark ettim.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba??

2. olarak telefonum msj gönderirken ertelemeye alıyor çoğu zaman buda can sıkan bi durum, neden kaynaklanıyor olabilir ?

turkmen619

Üye
belleye günceellediysen onda mesaj okuyucu yok ve msaj erteleme sorunu sinyal çekmemek olabilir mi ?

backwater

backwater

Üye
belleye günceellediysen onda mesaj okuyucu yok ve msaj erteleme sorunu sinyal çekmemek olabilir mi ?

bi kere belle de mesaj okuyucu var bende çok güzel çalışıyor , mesaj erteleme sorununu bilemem ama bendede bir iki program açılmıyordu telefona flash attım düzeldi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mesaj okuyucu çalışıyor.
mesajlardan klasörleri gör, gelen kutusu, istediğin mesajın üstüne gel basılı tut, dinle = dersen çalışır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş ne yüklemiş acaba mesaj okuyucu nasıl yok menude duran ne?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
4 cevap ama konuyu açan arkadaş yine yok
konu açıp kayıplara karışmak yeni moda oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yapılan yorumlara toplu cevap verecek galiba

patriot33

Üye
Teşekkürler arkadaşlar.bende menüdeki mesaj okuyucuyu açmaya çalışınca açılmıyor kapanıyordu ama mesajlardan girip dinle deyince çalışıyor.

karadag63

karadag63

Üye
c6-01 kullanıyorum. Belle yüklü. Önceden menüden mesaj okuyucuya girince açılıyordu ama benimki şu an açılmıyo mesajlarda okuyabiliyor sadece. Yani arkadaşta görülen sorun benim telefonda da var. Mesaj gönderince de çoğu zaman ertelendi diyo

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mesaj okuyucu genelde öyle sanırım belle yükleyince benimde öyle oldu ama zaten gereksiz çok kötü okuyor
mesajlarda microsoft uygulaması yüklediysen ondan yapabilir

karadag63

karadag63

Üye
olabilir kullandığım Yok zaten :) ama çoğu zaman sms gönderince ertelendi demesi sorun oluyo .

nong_prader

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum aldğmda belle yüklüydü, yeni güncelleştirme var dediğinde bende yükledim hepsini.. Flash nasıl atılıyo yardımcı olurmusunz?? Msaj ertelendi demesi gerçekten çok can sıkıcı arkadaşlar şebekeyle alakalı değil awea kullanıyordum vodafone taktım ondada aynı şeyi yapıyo..

nong_prader

Üye
    Konu Sahibi
mesaj ertelendi olayına çözüm yok mu arkadaşlar yaa??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt