Maxicep'te 3ncü Yılım Bitti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te 3ncü Yılım Bitti...
Yıl 2009... Aylardan Mayıs... Kalkıp Maxicep'e üye olmuşum... Ama neden ve kimin vasıtası ile oldu hatırlamıyorum... Allah bilir birşeye bakmak için üye oldum ama elim kolum buraya yapıştı :) O zamanlar elimde var bir tane 5800.. Eeee 5800 dedin mi akan sular duruyor o vakitlerde :) Neyse lafı dolandırmayayım... Orda burda şurda takılırken birçok program indirdim.Çok işeme yaradılar.Nasıl sertifaka alınacağını da burda öğrendim zaten.Sonra Nadir sağolsun beni Spb Mobile Shell ile tanıştırdı.Zaten o günden sonra o program ile alakalı her konuya bakar oldum.Üç-beş birşeyler öğrendim kendimce ve artık öğrendiklerime karşılık öğrendiklerimi paylaşmanın zamanı geldi diye düşündüm ve sonunda açtım bir görsel paket konusu.Başladım beklemeye :)

İlgi o kadar yoğundu ki kime cevap vereceğimi şaşırdım.Telefon kafayı yiyene kadar denemeler yapıyor ve paylaşıyordum.Gerçekten birşeyleri paylaşmak ve insanların size paylaşımlarınızdan dolayı duydukları hoşnutluğu bildirmeleri harika birşey.Hiçbir forumda bu kadar aktif olmamıştım.Üye olur, konu okur, işeme yarayanı indirir çeker giderdim.Kaç yıllık üyeliğim olur ama mesaj sayım 30 bile olmazdı.Ama burda öyle olmadı.Burası farklı...

5800'ı kelepir niyetine satıp Galaxy Ace ile Android dünyasına girdim.O zaman şimdiki gibi Android için özel bir bölüm yoktu.3-5 başlık vardı o kadar.Yoğun talep üzerine üst ve alt konu başlıkları oluşturuldu ve uygulamalar bir bir düşmeye başladı.Bu arada bende telefona gelen 2.3.3 güncellemesi ile birlikte açılmış olan markette ücretsiz uygulama indirmeyle meşgulüm.Paralı olanları görmek ne hacet :) Nihayet paralı uygulamalarda görünmeye başlayınca artık market sarmaz oldu.Çünkü güzel olan herşey paralıydı ve satın alamamak kötüydü.Baktım bazı arkadaşlar ücretli uygulamaları paylaşıyor.Demek ki biryerlerde var ki onlarda bulup paylaşabiliyor.Düşün-taşın derken karar verdim.Artık bende Android uygulamaları paylaşacağım.Şimdi acayip bir hobi oldu bende.İşim gücüm konu açmak oldu valla :) Şehriyar benden bıkacak artık :)

Uzun lafın kısası beni arayan Android bölümünde bulabilir... Ben kim miyim?

Gerçek Adım : Ahmet (Profildeki isimler çocuklarıma ait)
İkamet : İstanbul

Okuyanlara da okumayanlara da sonsuz teşekkürler.

İyiki varsın MaxiCep...

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn, FatoŞ ve SHS

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Evet Ahmet tanismak bugune nasipmis benim profildeki isim gercek. Senin gorsel paket konunla tanidim seni ve konuyla alakan kalmamasina ragmen konuya olan ilgine de sahit oldum. Oncelikle dunyada belki 20-30 tane forumu takip ediyorum hemen hemen hepsinde benzer konu var ama senin konun kadar guzel ve ozenli hazirlanmisini gormedim eline saglik. Basarilarin ve aktifligin daim olsun iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede
-efşan

-efşan

Üye
Başarılarını cidden takdir ediyorum. Çok iyi biliyorum seni abi. Rabbim daim eylesin.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve Dede
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim :oke:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bugün okuduğum ikinci biyografi aslında böyle bir bölüm olsada üyeleri daha iyi tanıyabilsek.
Başarılarının devamını dilerim

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Bu gidişle ayın üyeliği senin :ehe

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

himm farketmedim bakim

---------- Eklendi @ 10:57:59 ---------- Yazıldı @ 10:52:04 ----------

kimse kullanmadığı için gözüme çarpmamiş
harbiden ayın üyesi seçilebilirim :)

SHS

SHS

Üye

himm farketmedim bakim

---------- Eklendi @ 10:57:59 ---------- Yazıldı @ 10:52:04 ----------

kimse kullanmadığı için gözüme çarpmamiş
harbiden ayın üyesi seçilebilirim :)

sana demiyorki:ah

---------- Eklendi @ 15:48:30 ---------- Yazıldı @ 15:47:52 ----------

Yıl 2009... Aylardan Mayıs... Kalkıp Maxicep'e üye olmuşum... Ama neden ve kimin vasıtası ile oldu hatırlamıyorum... Allah bilir birşeye bakmak için üye oldum ama elim kolum buraya yapıştı :) O zamanlar elimde var bir tane 5800.. Eeee 5800 dedin mi akan sular duruyor o vakitlerde :) Neyse lafı dolandırmayayım... Orda burda şurda takılırken birçok program indirdim.Çok işeme yaradılar.Nasıl sertifaka alınacağını da burda öğrendim zaten.Sonra Nadir sağolsun beni Spb Mobile Shell ile tanıştırdı.Zaten o günden sonra o program ile alakalı her konuya bakar oldum.Üç-beş birşeyler öğrendim kendimce ve artık öğrendiklerime karşılık öğrendiklerimi paylaşmanın zamanı geldi diye düşündüm ve sonunda açtım bir görsel paket konusu.Başladım beklemeye :)

İlgi o kadar yoğundu ki kime cevap vereceğimi şaşırdım.Telefon kafayı yiyene kadar denemeler yapıyor ve paylaşıyordum.Gerçekten birşeyleri paylaşmak ve insanların size paylaşımlarınızdan dolayı duydukları hoşnutluğu bildirmeleri harika birşey.Hiçbir forumda bu kadar aktif olmamıştım.Üye olur, konu okur, işeme yarayanı indirir çeker giderdim.Kaç yıllık üyeliğim olur ama mesaj sayım 30 bile olmazdı.Ama burda öyle olmadı.Burası farklı...

5800'ı kelepir niyetine satıp Galaxy Ace ile Android dünyasına girdim.O zaman şimdiki gibi Android için özel bir bölüm yoktu.3-5 başlık vardı o kadar.Yoğun talep üzerine üst ve alt konu başlıkları oluşturuldu ve uygulamalar bir bir düşmeye başladı.Bu arada bende telefona gelen 2.3.3 güncellemesi ile birlikte açılmış olan markette ücretsiz uygulama indirmeyle meşgulüm.Paralı olanları görmek ne hacet :) Nihayet paralı uygulamalarda görünmeye başlayınca artık market sarmaz oldu.Çünkü güzel olan herşey paralıydı ve satın alamamak kötüydü.Baktım bazı arkadaşlar ücretli uygulamaları paylaşıyor.Demek ki biryerlerde var ki onlarda bulup paylaşabiliyor.Düşün-taşın derken karar verdim.Artık bende Android uygulamaları paylaşacağım.Şimdi acayip bir hobi oldu bende.İşim gücüm konu açmak oldu valla :) Şehriyar benden bıkacak artık :)

Uzun lafın kısası beni arayan Android bölümünde bulabilir... Ben kim miyim?

Gerçek Adım : Ahmet (Profildeki isimler çocuklarıma ait)
İkamet : İstanbul

Okuyanlara da okumayanlara da sonsuz teşekkürler.

İyiki varsın MaxiCep...
başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim abi:) nice senelere

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
- SerkeŞ - 12:48:30 14.05.2012 yaren_dede: himm farketmedim bakim ---------- Eklendi @ 10:57:59 ----------
Yazıldı @ 10:52:04 ---------- kimse kullanmadığı için gözüme
çarpmamiş
harbiden ayın üyesi seçilebilirim sana demiyorki ----

yazının sonundaki gülümsemeye bakılırsa bana yazmış

Astrosman

Astrosman

Üye
Ahmet abi tanışmak bugüneymiş.. Kaç kere içinden dedim tanışsam mı tanışmasam mı diye? Bende osman,abi . Yan tarafta bilgilerim mevcut... :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Evet Ahmet tanismak bugune nasipmis benim profildeki isim gercek. Senin gorsel paket konunla tanidim seni ve konuyla alakan kalmamasina ragmen konuya olan ilgine de sahit oldum. Oncelikle dunyada belki 20-30 tane forumu takip ediyorum hemen hemen hepsinde benzer konu var ama senin konun kadar guzel ve ozenli hazirlanmisini gormedim eline saglik. Basarilarin ve aktifligin daim olsun iyi forumlar.

Övgüler için teşekkür edreim Ali Kemal abi.Evet Androide geçtim ve uzun bir süre konuyla alakalı olamadım.34 pakette tıkanıp kalmıştı.Paketleri deneyip yüklediğim için artık yeni paket paylaşamıyordum.Düşündüm taşındım ve denemeden paket paylaşmayı uygun gördüm.Tabi üyeleri bu konuda uyarmak suretiyle.Şimdi 50 paket oldu konuda.Daha elimde 11 paket var.Sırayla ara ara paylaşacağım inşallah.Fırsat buldukça buradayım ve burada olmaya devam edeceğim inşallah.

larten123

larten123

Üye
aynı şeyleri bn de hissettim maxicepin iyiki bir parçası oldum

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Övgüler için teşekkür edreim Ali Kemal abi.Evet Androide geçtim ve uzun bir süre konuyla alakalı olamadım.34 pakette tıkanıp kalmıştı.Paketleri deneyip yüklediğim için artık yeni paket paylaşamıyordum.Düşündüm taşındım ve denemeden paket paylaşmayı uygun gördüm.Tabi üyeleri bu konuda uyarmak suretiyle.Şimdi 50 paket oldu konuda.Daha elimde 11 paket var.Sırayla ara ara paylaşacağım inşallah.Fırsat buldukça buradayım ve burada olmaya devam edeceğim inşallah.
Eyvallah kardesim ama benim icin spb sayfasi kapandi. N8 i sattim lumia900 aldim ama yok dersen ki abi ben portlarim spb yi wp ye o da balli ekmek kadayifi olur:ehe

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Daim olsun Abim İnşAllah Nice Senelere..
Hayırlı Uğurlu olsun :tebessüm:

SHS

SHS

Üye
- SerkeŞ - 12:48:30 14.05.2012 yaren_dede: himm farketmedim bakim ---------- Eklendi @ 10:57:59 ----------
Yazıldı @ 10:52:04 ---------- kimse kullanmadığı için gözüme
çarpmamiş
harbiden ayın üyesi seçilebilirim sana demiyorki ----

yazının sonundaki gülümsemeye bakılırsa bana yazmış
abicim senin konunda yazsa tamam derim, ama neyse farketmez sende olabilirsin:)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Daim olsun Abim İnşAllah Nice Senelere..
Hayırlı Uğurlu olsun :tebessüm:

İnşallah kardeşim.Teşekkür ederim.

---------- Eklendi @ 18:57:53 ---------- Yazıldı @ 18:57:06 ----------

üstüme alındım kızmana gerek yok :bira:

Yalnız konumda alkollü içecek yasak :kop2:

---------- Eklendi @ 19:00:22 ---------- Yazıldı @ 18:57:53 ----------

Ahmet abi tanışmak bugüneymiş.. Kaç kere içinden dedim tanışsam mı tanışmasam mı diye? Bende osman,abi . Yan tarafta bilgilerim mevcut... :)

Gece gece esti birden işte açtım böyle bir konu :) Dediğin gibi vesile oldu işte.Tanıştığıma bende memnun oldum.Havalı birisi değilimdir kesinlikle.İster admin olsun ister yeni üye kim mesaj atarsa cevap alır benden.Kim arkadaş olmak isterse de onayı hemen alır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim adım da Gökçen memnun oldum... :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt