18 Mayıs 2012 de Lumia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
18 Mayıs 2012 de Lumia
lumia serisi 18 mayıs da Türkiye'ye gelecekmiş

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Haber kaynagi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım desteksiz konu açıyorsun kaynağın yok bi yandan herşeyin bi işleyişi bi sistemi var cahilce konuşuyorsun bi yandan kapattır şu konuyu Allah aşkına.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
18mayis ta filipinlerde satisa cikicak. Ayrica Turkiye konusunda en yetkili agizdan aciklama bugun yapilacak o nu da ilk duyan yine bu forum kullanicilari olucak. Arkadasin verdigi tarih dogru ya da yanlis diyemeyiz. Cunku su anda acayip gelismeler var lumia cihazlari konusunda.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım desteksiz konu açıyorsun kaynağın yok bi yandan herşeyin bi işleyişi bi sistemi var cahilce konuşuyorsun bi yandan kapattır şu konuyu Allah aşkına.

symbian Türkiye açıklaması nerden biliyorsun kaynağım olmadığını cahilce konusuyorsun felan deme senden mi ögrenecem nasıl konuşacagımı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Symbian Türkiye kim tanıyor musun? Symbian Türkiye resmi bir kurum kuruluş ve kaynak değil. Forumdan Erdem abinin kendi kişisel blogudur. Yorumunu düzeltmişsin ilk başta herkes keyfini sürsün bize öyle gelsin peeeh yazıyordu! Herşeyin bi prosedürü vardır belki fiyatları aşşada tutmak için geciktiriyorlar hiç düşündün mü? Konu açmak için konu açmayın içeriği dolu dolu konu açın. Kaynak linki verin düzgün bi üslupla açıklama yazın biz de teşşekürümüzü edelim !

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Tartismaya gerek yok arkadaslar biraz daha sakin lutfen

---------- Eklendi @ 12:58:37 ---------- Yazıldı @ 12:04:38 ----------

Su ana kadar ki resmi aciklamalara gore 18mayista filipinlerde 11temmuzda isvecte satisa cikiyor. Lumia900 ile ilgili baska bir resmi aciklama yok.

Del Rey

Del Rey

Üye
symbian Türkiye açıklaması nerden biliyorsun kaynağım olmadığını cahilce konusuyorsun felan deme senden mi ögrenecem nasıl konuşacagımı

Pardon ancak burada bana da iftira atılıyor. Ben size Türkiye'd bu tarihte satışa çıkacağını belirtmedim. Birkaç kişi bunu sordu. Ancak bir de genel anlamda Lumia serisinin gelme durumu soruldu ona da yaz aylarında geliyor dedim.

18 Mayıs 2012'de Filipinlerde gerçekleştirilecek olan etkinlikte niçin Türkiye alakadar ediliyor onu da anlamış değilim.

theposies

theposies

Üye
bi sıra gelmedi ya :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Evet erdem 18mayis filipinler icin verilen lansman tarihi. Su anda en kotuyu dusunursek haziranin son haftasi gozukuyor. Tabi microsoft bir surpriz yapip turkce dil paketini erken verirse daha erken olucaktir. Cunku su anda Turkce dil paketi ne microsoft ne de nokia serverlarinda yok. Son olarak lumia serisi Turkiye de satisa cikmak icin hazir sadece Turkce dil paketi bekleniyor. Cunku nokia uk den gelen bilgiler kesinlikle cihazlar Turkce cikicak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt