aliosman166
Üye
o bir sorun deil titreşim kaldırıldıbende sorun yok ama sadece yan tuş kilidi titremiyo![]()

o bir sorun deil titreşim kaldırıldıbende sorun yok ama sadece yan tuş kilidi titremiyo![]()

bende sorun yok ama sadece yan tuş kilidi titremiyo![]()

o bir sorun deil titreşim kaldırıldı![]()

titresmesi hoşuma gidiyordusimdi bu telefon nokıa dan çıktı dimi bir güncelleme gelse haberimiz olmuçak
![]()

kaybolma hatası pek yok yakınlık sensörü ile çalışıyor.. Belle_TopBar.mif dosyası ile biraz oynayıp özellikleri değiştirebilecek kadar bilgili bir arkadaş varsa çok süper olur en azında belle shell in topbar ındaki şeyler olsa hiç fena olmaz 
ewet ama bir güncelleme gelirse hakan kardeşimiz o güncelleme üzerine kurulu olarak bizim cfw yi güncelleyecek..simdi bu telefon nokıa dan çıktı dimi bir güncelleme gelse haberimiz olmuçak![]()
birde ben gba emulatör kurdum ama bir sorun var oyunu acıyorum yanda haraket tuşlari var ama koşarken aynı anda zıplayamıyorum yani birbirine bağımlı çalışıyo tuş ile ekran![]()
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/belle-topbar-v2-00-turkce-symbian-1-s-3-anna-belle-unsigned-kng-reis-618139.html belle topbar v2.0 güncellemesi ile yazılıma gömülmeye hazırkaybolma hatası pek yok yakınlık sensörü ile çalışıyor.. Belle_TopBar.mif dosyası ile biraz oynayıp özellikleri değiştirebilecek kadar bilgili bir arkadaş varsa çok süper olur en azında belle shell in topbar ındaki şeyler olsa hiç fena olmaz
---------- Eklendi @ 16:03:57 ---------- Yazıldı @ 16:00:09 ----------
ewet ama bir güncelleme gelirse hakan kardeşimiz o güncelleme üzerine kurulu olarak bizim cfw yi güncelleyecek..
yok anlamadın normalde oynaniyordu ben mesela zıplama yeşil tuş haraket ekran üzerinde o yüzden yapılabiliyordu bunda engelliyo .s![]()
cidden önceden çalışıyordu tuş ile ekran aynı anda çalışması lazım hadi hem zıplama hemde sağ sol ekran üzerinde olsa dediğin doğru ama biri normal telefon tuşu biride ekranda![]()

internet tarayıcısı hafıza kartına geçirlidiğini biliyorum bu cfw de ama neden hala telefon hafızası gün geçtikçe doluyor ki ? ne tema ne program hiç birşey de kurmuyorum ayrıca![]()

web browser ayarlarından gizlilik e gir geçmişi kapat dolmaz.. bendede doluyordu ama orayı kapatınca dolmamaya başladı hala 80.6 mb ta teleofn hafızası![]()
ama şu dediğine bi el atayım 
benim formattan sonra 78mb a kadar çıkıyo hafıza 80 görmedimama şu dediğine bi el atayım
![]()
e-posta,güncelleme, ovi mağaza,şebeke menü, setting wizard, ses kaydedici... ben sadeliği sevdiğim için ve kullanmadığım için bunları siliyorum kendimden siizde var o yüzden 80 i görmüyorsunuzselam arkadaşlar ...... birinci sayfadaki indirme linkleri en son güncelleme mi?
opera uygulamasını yükle bi dene kardeşimbisey sormak istiyorum ben telefonun orjinal haliyle bu siteye (oobs.trakya.edu.tr/) girebiliyordum cfw yukledikten sonra siteyi acabiliyorum fakat giris yapamiyorun bunun icin ek bisey mi yuklemem gerek?
evet en son güncel linkler
---------- Eklendi @ 22:15:06 ---------- Yazıldı @ 22:14:40 ----------
opera uygulamasını yükle bi dene kardeşim
onuda denedim oyle de giris yapilmiyor neden olabilirki ;(