2.nci Nesil Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
2.nci Nesil Telefon Önerisi
Arkadaslar bu ikinci nesil nokia cihazlarında en iyisi hangisi ? Kimi 603ün ekranı kırılıo dio.kimi pek önermio.bana bu konuda bilgi verir misiniz.aklımdaki cihaz 701

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en iyisi de 701.. 2.nesillerde bütün özellikleri barınddıran tek cihaz.. otomatik odaklanma eksik ama yaptığım çekimlerden söyleyebilirim ki onu da hiç mi hiç aratmıyor

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu ekran kolay kırılma durumu 701de de var mı ? Sanırım farklı bi cam kullanılmış.holigarik gbi tuhaf ismi vardı.yere düştugünde kolay çatlayıp kırılıomuş 603.bu durum 701 de de var mı ? Bu arada ilgin için teşekkür ederim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Peki bu ekran kolay kırılma durumu 701de de var mı ? Sanırım farklı bi cam kullanılmış.holigarik gbi tuhaf ismi vardı.yere düştugünde kolay çatlayıp kırılıomuş 603.bu durum 701 de de var mı ? Bu arada ilgin için teşekkür ederim

701 de gorilla glass var kolay kırılmaz.. Tek noktadan basınç yemediği sürece

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci yeni sürümle 1.3e çıkarıldı degil mi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet kardeşim çıkarıldı

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
1nci nesillerdeki C6-01 gibi buda 2nci nesillerin işe yarayanı sanırım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1.nesillerin n8 i gibi diyelim :) aynen öyle ben kullanıyorum çok da memnunum ama değiştireceğim iki buçuk ay sonra falan

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan dolayı mı yoksa android felan mı geçiceksin dostum ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Telefondan dolayı değil telefondan rahatsız olsam emin ol o dakka değiştiririm.. Windows Phone a geçeceğim kardeşim kısmetse Lumia 900 veya 800 bakalım :)

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Lumia çok konuşuldu halen konuşulcak gibi :) bende lumia geçmek istiyorum.kuzenime 701 aldırıp bende lumia geçerim artık :) tekrardan teşekkür ederim kardeşim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim kardeşim

Dimi3

Dimi3

Üye
603 soylendigi kadar dayaniksiz bir telefon degil acikcasi. Telefonumu sayisiz kere dusurdum, telefonun ekraninda ufak bur cizik bile yok. Ki jelatinsiz kullaniyorum.. Kisacasi maddi acidan biraz sorunu olan herkesin bakabilecegi en iyi telefon..

pro.engineer

pro.engineer

Üye
en iyisi de 701.. 2.nesillerde bütün özellikleri barınddıran tek cihaz.. otomatik odaklanma eksik ama yaptığım çekimlerden söyleyebilirim ki onu da hiç mi hiç aratmıyor

hocam sen tel'i kaça aldın ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
900

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olur kardeşim ben de forumda elden satmayı düşünüyorum zaten kutu garanti orjinal kutu içeriği vesaire pm at bana

cod123

Üye
dostum kendimi bildim bileli nokia kullandim en son n8 ilk ciktiginda almistim 1 sene kullandim burada güncelleme nezaman gelecek ne zaman su uygulama yada oyun gelecek diye bir cok arkadas bekledik her seferinde sonu hüsran oldu kardesim nokia artik öldü son cirpinislarini yapiyor ve android ve ios aldi basini gidiyor dicem o ki farketmez her ne cihazi alirsan al nokia alma artik ben htc one x aldim gercekten nokiada ne kadar zulüm cekmisim anladim nacizane fikrim bütcenin el verdigi kadar bir android yada ios alman saygilar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dostum kendimi bildim bileli nokia kullandim en son n8 ilk ciktiginda almistim 1 sene kullandim burada güncelleme nezaman gelecek ne zaman su uygulama yada oyun gelecek diye bir cok arkadas bekledik her seferinde sonu hüsran oldu kardesim nokia artik öldü son cirpinislarini yapiyor ve android ve ios aldi basini gidiyor dicem o ki farketmez her ne cihazi alirsan al nokia alma artik ben htc one x aldim gercekten nokiada ne kadar zulüm cekmisim anladim nacizane fikrim bütcenin el verdigi kadar bir android yada ios alman saygilar.

Nokia WP ye geçti ve wp için gayette iyi çalışılıyor satış rakamları da gayet güzel arkadaş öneri istedi verdik..

suatsari

suatsari

Üye
Kardeşim almışsın 2000 liralık telefonu sonrada nokiadan ne zulüm çekmişim diyorsun.Sabır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt