Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yil 2012 nayis
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpercabuk
Üye
Konu Sahibi
Yil 2012 nayis
Arkadaşlar forumda dolaşıyorum telefonum için en güncel en hızlı modifiye bi fw arıyorum lakin kayıtlar hep eski tarihli acaba bu gün itibariyle en güncel ve en hızlı modifiye fw hangisidir?
LtB35
Üye
Eğer dikkatli bakarsanız daha birkaç gün önce çıkanlar var özelliklerine bakarsanız size uyanı mutlaka bulursunuz.
alpercabuk
Üye
Konu Sahibi
İnan o kadar linke baktım ki kafam karıştı bi link yollarmısın ltb35
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Telefonun modelin nedir? TCK v1 tüm s60v5'e hitap ediyor ve günceldir. Fakat Mayıs ayı için henüz bir güncelleme çıkmadı. Yakında çıkabilir.
Arkadaşlar forumda dolaşıyorum telefonum için en güncel en hızlı modifiye bi fw arıyorum lakin kayıtlar hep eski tarihli acaba bu gün itibariyle en güncel ve en hızlı modifiye fw hangisidir?
[h=3]Nokia 5800 CFW: Anchor Cfw v2.1.1 N8 modlu su derin çünkü ben onu şimdi kulanıyorum çiddi bir sorunla henüz karşılaşmadım üstüne bide SPB Mobile Shell yükledim şimdi tel tam oldu zaten bu telefondanda fazla bişi beklemek hata olur...saygılar bu bu modelli. bu seriyi ypnı
[/h]