Selâmün aleyküm Aleykum selam kardeşim Hoşgeldin
Emrgncy Üye TheM-CK' Alıntı: Selâmün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kardeşim Hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye J_JoKeR_R' Alıntı: abi geçtik oraları o sesimi duyurabilmek içindi abarma Genişletmek için tıkla ...
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: abi pardon nokia care suite yazacaktım. Program gıcık yaptı bana Genişletmek için tıkla ... hıı dur ben onun kulağını bi çekem
OttomaN TigeR' Alıntı: abi pardon nokia care suite yazacaktım. Program gıcık yaptı bana Genişletmek için tıkla ... hıı dur ben onun kulağını bi çekem
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Selâmün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Cengiz hoş geldin.
Emrgncy Üye Hasan' Alıntı: Dostluk kazanacak Genişletmek için tıkla ... çok harbi bir cevaptı tebrik ediyorum
Elektr0 Üye [video=youtube;6pA_Tou-DPI]http://www.youtube.com/watch?v=6pA_Tou-DPI&feature=related[/video] bunlara bayılıyorum
[video=youtube;6pA_Tou-DPI]http://www.youtube.com/watch?v=6pA_Tou-DPI&feature=related[/video] bunlara bayılıyorum
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam kardeşim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... görüşmedık kardeşim ---------- Eklendi @ 01:05:33 ---------- Yazıldı @ 01:05:03 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam kardeşim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... görüşemedık kardeşim
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam kardeşim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... görüşmedık kardeşim ---------- Eklendi @ 01:05:33 ---------- Yazıldı @ 01:05:03 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam kardeşim Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... görüşemedık kardeşim
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Erto bak Hidayet abi hakemmiş Genişletmek için tıkla ... refikim de yok yok maşallah
- SerkeŞ -' Alıntı: Erto bak Hidayet abi hakemmiş Genişletmek için tıkla ... refikim de yok yok maşallah
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Erto bak Hidayet abi hakemmiş Genişletmek için tıkla ... hidayet abime ben msjımi ilettim (Ert dersen sevindirik olurum )
- SerkeŞ -' Alıntı: Erto bak Hidayet abi hakemmiş Genişletmek için tıkla ... hidayet abime ben msjımi ilettim (Ert dersen sevindirik olurum )
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Erto bak Hidayet abi hakemmiş Genişletmek için tıkla ... Akşam ki derbiyi ben yönetecem
- SerkeŞ -' Alıntı: Erto bak Hidayet abi hakemmiş Genişletmek için tıkla ... Akşam ki derbiyi ben yönetecem
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Cengiz hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abim. Telefonum kayış koparttı biraz. yavaşım. Kusuruma bakmayın..
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Cengiz hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abim. Telefonum kayış koparttı biraz. yavaşım. Kusuruma bakmayın..
Emrgncy Üye [ENGİN];4688560' Alıntı: görüşmedık kardeşim ---------- Eklendi @ 01:05:33 ---------- Yazıldı @ 01:05:03 ---------- görüşemedık kardeşim Genişletmek için tıkla ... Buralardayız abi
[ENGİN];4688560' Alıntı: görüşmedık kardeşim ---------- Eklendi @ 01:05:33 ---------- Yazıldı @ 01:05:03 ---------- görüşemedık kardeşim Genişletmek için tıkla ... Buralardayız abi
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Akşam ki derbiyi ben yönetecem Genişletmek için tıkla ... Yakisir
Hasan Üye TheM-CK' Alıntı: Hasan tanıyamadım mahzur gör.. Genişletmek için tıkla ... Ben de pek tanımiyorum ama biraz tanıyorum öyle bi şey
TheM-CK' Alıntı: Hasan tanıyamadım mahzur gör.. Genişletmek için tıkla ... Ben de pek tanımiyorum ama biraz tanıyorum öyle bi şey
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: refikim de yok yok maşallah Genişletmek için tıkla ... Üstad'ım şiirlerini özledik yeni şiir yokmu
OttomaN TigeR' Alıntı: refikim de yok yok maşallah Genişletmek için tıkla ... Üstad'ım şiirlerini özledik yeni şiir yokmu