ovi kapatılıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chokkaya78

chokkaya78

Üye
    Konu Sahibi
ovi kapatılıyormu
Bu e-posta sizin için son bildirimdir; Nokia, Ovi Paylaşım servisini 30 Mayıs 2012'de sona erdiriyor.
Ovi Paylaşım dışında bir yerde dosyalarınızın bir kopyası bulunmuyorsa, bu dosyaları 30 Mayıs 2012'den önce indirmelisiniz. Dosyalarınızı bilgisayarınıza indirme ile ilgili ayrıntılı talimatlar için lütfen . 30 Mayıs 2012'den sonra, dosyalarınıza Ovi Paylaşım servisinden erişilemeyecek ve dosyalarınız silinecek. Bilgisayarınızda veya başka bir paylaşım servisinde dosyalarınızın kopyalarını zaten bulunduruyorsanız, hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Bu servis değişikliği ile ilgili sorularınız varsa veya dosyalarınızı indirmekle ilgili yardım gerekiyorsa, lütfen adresine giderek ve “Destek Hattı” öğesini seçerek Care ile bağlantı kurun.
Nokia bu karışıklıktan dolayı özür diler, Ovi Paylaşım'ı kullandığınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Nokia
arkadaşlar bu e posta bana geldi ama ben anlam veremedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

cukuleaks

Üye
Töbe estağrullah ! Bu ne yaw!

WebStyle

WebStyle

Üye
Aynı mail dün bana da geldi. Ovi mağaza gidiyor Windows mağaza geliyor herhalde :)

u_cosar

u_cosar

Üye
hadi hayırlısı belki daha güzeli gelir.

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlısı yav ne diyek :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mağazayla alakası yok arkadaşlar adı üzerinde" ovi paylaşım"servisıni kapatiyor.korkulacak birşey yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
[ENGİN];4687685' Alıntı:
mağazayla alakası yok arkadaşlar adı üzerinde" ovi paylaşım"servisıni kapatiyor.korkulacak birşey yok

:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mağaza Nokia mağaza olacak sakin olun büyütmeye gerek yok.

Dimi3

Dimi3

Üye
Bu yenilik, magazanin icerigine de yansir umarim..

doctorrr

doctorrr

Üye
store.nokia.com olacak heralde dimi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
orası belirsiz şuan bi netlik yok ama kimse zarara uğratılmyacak konuyu açan arkadaş şikayet et kilitlensin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zaten nokia mağaza ismi mail gelen arkadaşlar olayı yanlış anlamış önceden kullanılan şimdi pek rağbet görmeyen ovinin resımlerınızı ve dosyalarınızi paylaştığınız servisi kapanıyor yanlış alarm.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle mağazanın sadece adı değğişicek

---------- Eklendi @ 22:25:34 ---------- Yazıldı @ 22:24:57 ----------

ve arkadaşlar sürekli yeni konu yerine açılan konudan devam etseniz daha güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt