harbi NOKİA cılar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
harbi NOKİA cılar :)
Her ne olursa olsun nokia dan baska telefon kullanmam dıyen kac kısı var ? :)
basta ben olmak uzere hangı telefoncuya gıttysem gıcıklıgına ne onerırsınız dıye sorarm sureklı andorıd yok I phone yok htc surerler onumuze sorarm neden nokıa onermıyosun? baslar bu androıd bu su ıslemcıde bu bu işlemcide bende derımkı sen saya dur o andorıdli telefonu bedava versen alırım gıder satar yine nokia alırım :)

olümüne NOKİA..

• Beğen
Tepkiler: serecans, 'Sefer ve aleranol

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Her türlü Nokia cıyım ama ilerde iphone a geçebilirim

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ı phone zengın ksılerın ozentılestırdıgı bır telefon bana gore :) tabıkı zevk meselesı ama kesınlıkle her ne olursa olsun nokia dan vazgecmem rusyada yasıyorm normalde lumıa 800 800tl fılan ozellıkle tr dekı fıyatnı ogrenmek ıcın bekledım geldım bakdım burda daha yok sımdı vızemın yenılenmesını beklıyorm lumıa 800 yada 900 alıcam n8 ı satmayıda hıc dusunmuyorum

I phone asla almam hanı ıkıncı bı telefon yada denemek ıcın olursa bıle samsung denerım ama bı cebımde nokıa muhakkak olur

slant1111

slant1111

Üye
ucuzdur oralarda bize de yollayıver :P :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia forever :) hedefim lumia 900

cukuleaks

Üye
Nokiayla aramda bilinmyen bi bağ var....

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
Türe

Türe

Üye
ı phone zengın ksılerın ozentılestırdıgı bır telefon bana gore :) tabıkı zevk meselesı ama kesınlıkle her ne olursa olsun nokia dan vazgecmem rusyada yasıyorm normalde lumıa 800 800tl fılan ozellıkle tr dekı fıyatnı ogrenmek ıcın bekledım geldım bakdım burda daha yok sımdı vızemın yenılenmesını beklıyorm lumıa 800 yada 900 alıcam n8 ı satmayıda hıc dusunmuyorum

I phone asla almam hanı ıkıncı bı telefon yada denemek ıcın olursa bıle samsung denerım ama bı cebımde nokıa muhakkak olur

Bazı zenginler sırf adı için alıyor . Benim gibilerse uygulama,oyun,destek,içerik ve kalitesi için alıyorlar.

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Doğru yoldasın düşüncene saygı duyuyorum

SheFy

SheFy

Üye
nokiayla basladiysak onla devam yari yolda birakmam ;D

aleranol

aleranol

Üye
Valla o kadar demiyorum artık s^3 biraz sıktı beni artık cfw testerlik yapacam ama lumilar harbi nokia hani :ehe:ehe

---------- Eklendi @ 20:49:15 ---------- Yazıldı @ 20:46:55 ----------

Yav abi madem alacaksın ne zaman alacaksın? Eğer alabilirsen bana da alırsan sevinirim hatta özelden konuşabiliriz.Yeni lumiaları bekliyecem ben ama :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone zengin telefonu falan değil evet pahalı olabilir ama hakkını da veriyor. Telefonda ne takılma ne donma ne ram yetmezliği ne tarayıcı hiç bi sıkıntı yok.. İos mükemmel bi sistem.. Nokia gözümde çok çook ayrı ama neden çıkan her cihazın ilk önce iphone la karşılaştırıldığını bi düşünün..

ggokhan008

Üye
nokia connecting pepople :D herzaman nokia...

Türe

Türe

Üye
iphone zengin telefonu falan değil evet pahalı olabilir ama hakkını da veriyor. Telefonda ne takılma ne donma ne ram yetmezliği ne tarayıcı hiç bi sıkıntı yok.. İos mükemmel bi sistem.. Nokia gözümde çok çook ayrı ama neden çıkan her cihazın ilk önce iphone la karşılaştırıldığını bi düşünün..

Çünkü hatasıza yakın bir sistem var . Ha diğer sistemler kötü de ios çok mu iyi ? Tabiki hayır her sistemin belli başlı ustalıkları var.

klongs

klongs

Üye

iphonelerin tarayıcısı biraz kötü scroll lock hızı düşük

yaren_dede

yaren_dede

Üye
iphone alana kadar... nokia; sırf menüsünü sevdiğim için nokia seçiyorum aslında, tabi birde görsel olarak güzel telefonlar çıkarıyor

• Beğen
Tepkiler: great14
tandogucem

tandogucem

Üye
ben varım ben ben .

şimdi n8 im eskisin lumila 900 de çıktıktan sonra bi 4-5 ay geçsin direk lumia 900 alıcam .

isterse diğer telefonlarla aynı tl de olsun. isterse galaxy s3 çüler bu ne lan tetris lan bu diye dalga geçsinler ben yinede nokia derim.

unutmayalımki herşey nokia ile başladı. ilk video nokiadan . ilk adam gibi oyunlar yine nokiadan . en daayanıklı ve en ucuz telefonlarda nokiadan geldi . şimdi 2-3 uygulaması var diye fandroidlik yapmanın bi alemi yok açıkçası :))

Dampierre

Dampierre

Üye
gayet çekinmeden kullanırım :D ancak n8 ile memnunum.

Türe

Türe

Üye
iphonelerin tarayıcısı biraz kötü scroll lock hızı düşük

bilerek o şekilde ayarlandı . ve eğer scrolla devam ederseniz de hızlanıyor ve daha çok satır atlıyor . gayet hoş bir görsel katıyor bu da

atakan25

atakan25

Üye
sıkıldım nokiadan tel eski olsa lumia 800 düşünürdüm ama

karadag63

karadag63

Üye
6600 ile başladım çoğunuz bilirsiniz bu telefonu :)
nokidan şaşmam . C6-01 ile yola devam . Nokia ürünlerini üretene dek nokia ya devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...