5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

isovn

Üye

üstteki resimde müzik zamanlayıcı var yeni güncellemede o eklenebilir.. ve tuş kilidi de alttaki gibi olursa güzel olur :)

şuanki tuş kilidi açma yöntemi gayet güzel, gereksiz sonradan yüklenebilen programlarada gerek yok bence sadelik iyidir. Sonra kişi kendi zevkine göre bulur kurar sonuçta.

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan şu oviye bi çözümün yokmu hç bişe indiremiyorum oviden değiştiriyorum telefonu ama yine c7 uygulamaları çıkıyo (yardım) :(

nefsele

nefsele

Üye
açık uygulamaları gösteri nasıl ekleyebiliriz en güzel özelliği kaldırmışsın !

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme nezaman gelir

26.06.2012 de...

---------- Eklendi @ 22:09:47 ---------- Yazıldı @ 22:09:21 ----------

üstteki resimde müzik zamanlayıcı var yeni güncellemede o eklenebilir.. ve tuş kilidi de alttaki gibi olursa güzel olur :)

modları atarım sen atarsın kendine özel.. ben sade halini seviyorum gereksiz onlar kardeşim

---------- Eklendi @ 22:10:19 ---------- Yazıldı @ 22:09:47 ----------

hocam youtube da video izlenmiyor.video linkine tıklayınca tarayıcıdan atıyor

---------- Eklendi @ 16:46:40 ---------- Yazıldı @ 16:44:50 ----------

hocam youtube da vıdeo ızleyemıyorum. Bır vıdeoya tıklayınca tarayıcıdan atıyor

web browser yeni ondan kaynaklanıyor güncellemede çözüldü.. artık güncellemeyi bekle kardeşim

---------- Eklendi @ 22:11:23 ---------- Yazıldı @ 22:10:19 ----------

şuanki tuş kilidi açma yöntemi gayet güzel, gereksiz sonradan yüklenebilen programlarada gerek yok bence sadelik iyidir. Sonra kişi kendi zevkine göre bulur kurar sonuçta.

katılıyorum... ben sadelikten yanayım.. onlar eklenebilir ama çıkartılamaz... sonradan isteyen eklesin :)

---------- Eklendi @ 22:12:12 ---------- Yazıldı @ 22:11:23 ----------

hakan şu oviye bi çözümün yokmu hç bişe indiremiyorum oviden değiştiriyorum telefonu ama yine c7 uygulamaları çıkıyo (yardım) :(

açıklama yaptım sana okumuyorsun ben daha ne yapayım... web browser yeni c7 olarak görüyor... çözdüm onu güncellemeyi bekliceksin

---------- Eklendi @ 22:12:51 ---------- Yazıldı @ 22:12:12 ----------

açık uygulamaları gösteri nasıl ekleyebiliriz en güzel özelliği kaldırmışsın !

temiz porttan.. yada olan bir cfw den aktarabilirsin... bence gereksiz menü tuşunu basılı tut geliyor zaten..

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
güzel olmuş, dünden bu yana problemsiz kullanyorum.. teşekkürler

kadir_bay

kadir_bay

Üye

26.06.2012 de...

---------- Eklendi @ 22:09:47 ---------- Yazıldı @ 22:09:21 ----------

modları atarım sen atarsın kendine özel.. ben sade halini seviyorum gereksiz onlar kardeşim

---------- Eklendi @ 22:10:19 ---------- Yazıldı @ 22:09:47 ----------

web browser yeni ondan kaynaklanıyor güncellemede çözüldü.. artık güncellemeyi bekle kardeşim

---------- Eklendi @ 22:11:23 ---------- Yazıldı @ 22:10:19 ----------

katılıyorum... ben sadelikten yanayım.. onlar eklenebilir ama çıkartılamaz... sonradan isteyen eklesin :)

---------- Eklendi @ 22:12:12 ---------- Yazıldı @ 22:11:23 ----------

açıklama yaptım sana okumuyorsun ben daha ne yapayım... web browser yeni c7 olarak görüyor... çözdüm onu güncellemeyi bekliceksin

---------- Eklendi @ 22:12:51 ---------- Yazıldı @ 22:12:12 ----------

temiz porttan.. yada olan bir cfw den aktarabilirsin... bence gereksiz menü tuşunu basılı tut geliyor zaten..
teşekkürler

alcn-2468

alcn-2468

Üye
Hakan 10 hazirana kadar ara bir güncelleme çıkarsan şu hataları gideren çok iyi olacak bizler için. Şimdiden kolay gelsin.

aliosman166

aliosman166

Üye
Hakan 10 hazirana kadar ara bir güncelleme çıkarsan şu hataları gideren çok iyi olacak bizler için. Şimdiden kolay gelsin.
aynen en azından1 haziranda hatalar giderilmiş olarak bi güncelleme gelse fena olmaz

baba devran

baba devran

Üye
Kardeşim ilk olarak sana teşekkür ediyorum allah razı olsusn çok güzel bir yazılım benim makianaya yükledim şimdilik sorunusuz sadece bi pürüz var tuş klidi 1.de değilde 2.tuşta kitleniyor tlfn yanından çzöüm varmı buna

---------- Eklendi @ 08:34:55 ---------- Yazıldı @ 08:30:56 ----------

Kardeşim ilk olarak sana teşekkür ediyorum allah razı olsusn çok güzel bir yazılım benim makianaya yükledim şimdilik sorunusuz sadece bi pürüz var tuş klidi 1.de değilde 2.tuşta kitleniyor tlfn yanından çzöüm varmı buna hı kardeşim birde n8in yani belle uyglamalarını yükleyebilirmiyiz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ilk olarak sana teşekkür ediyorum allah razı olsusn çok güzel bir yazılım benim makianaya yükledim şimdilik sorunusuz sadece bi pürüz var tuş klidi 1.de değilde 2.tuşta kitleniyor tlfn yanından çzöüm varmı buna

---------- Eklendi @ 08:34:55 ---------- Yazıldı @ 08:30:56 ----------

Kardeşim ilk olarak sana teşekkür ediyorum allah razı olsusn çok güzel bir yazılım benim makianaya yükledim şimdilik sorunusuz sadece bi pürüz var tuş klidi 1.de değilde 2.tuşta kitleniyor tlfn yanından çzöüm varmı buna hı kardeşim birde n8in yani belle uyglamalarını yükleyebilirmiyiz

rica ederim.. sende saolasın.. sorununa gelicek olursak.. o c6 genel port hatası... o yüzden yapıcak bişe yok.. çok hızlı yaparsan tuş klidini sorunsuz klitleniyor yavaş yapıp yada mandalı indirip basılı tutarsan yine açılır...

---------- Eklendi @ 09:49:16 ---------- Yazıldı @ 09:47:40 ----------

aynen en azından1 haziranda hatalar giderilmiş olarak bi güncelleme gelse fena olmaz

tamam arkadaşlar bu gün bi güncelleme yayınlıcam ama kimse bana yok bunda değişiklik yok filan demesin.. açıklama yapıcam ama az değişiklik yaptım şuan.. yazılımda hata yok hiç.

baba devran

baba devran

Üye
kardeşim birde MEDİA BAR çalışımıyor birde n8in yani belle uyglamalarını yükleyebilirmiyiz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim birde MEDİA BAR çalışımıyor birde n8in yani belle uyglamalarını yükleyebilirmiyiz

telefonu kapat aç çalışacaktır... uygulama olarak yine v5 uygulamarı yüklemeye devam ediceksiniz.. n8 c7 gibi uygulamaları yine desteklemez..

---------- Eklendi @ 11:40:09 ---------- Yazıldı @ 11:38:37 ----------

yazilim güncellendi...

ekstra sensör ayarlari eklendi (arama ve alarmi telefonu sallayarak sustura bilme özelliği) sensör ayarlarindan etkinleştirin
heap (yiğin) boyutu artirildi
mediabar iconlari değiştirildi
ovi mağaza sorunu giderildi
varsayilan tarih ayari 10.05.2012 olarak değiştirildi
web browser 8.3.1 den 7.3.1 e düşürüldü (yeni browserda hata olduğu için)

isovn

Üye
teşekkürler şimdi deniyeceğim, web broswerin sürümünün düşürülmesi sanırım media bardan mp3 playeri açtıgımızda direk albümleri açma, küçük soruncuğunu halletti anladıgım kadarıyla :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler şimdi deniyeceğim, web broswerin sürümünün düşürülmesi sanırım media bardan mp3 playeri açtıgımızda direk albümleri açma, küçük soruncuğunu halletti anladıgım kadarıyla :)

aynen öyle :)

alcn-2468

alcn-2468

Üye
Hatalar giderilmiş cfw çok kaliteli olmuş sağolasın Hakan

nefsele

nefsele

Üye
işletim sistemini dediğim gibi açık uygulmaları göster yok bi onun dışında çok beğendim
bişey istiycem yapabilirmisin bilmiyorum bir dahaki güncellemeye kamerayı çok kullanan biriyim ekstra olarak güzelleştirebilirmisin kamera ayarlarını encam diye bi uygulama var onun gibi motlarsan çok daha güzel olur teşekkürler

yanlizsevdali

Üye
mrb hocam senin cf ler güzel yapıyorsun senden istegim 1)Çevrimiçi paylaşım 2)E mail 3)güzel bir tema efekti 4)sürüklemli tuş kilidi dokunmatiklerde 2 defa tuş ışıklarını degiştirdim 5)haritalar son sürüm tekrar indirip hafızayı doldurmayalım başka istegim yok şimdiden teşekkürler...

---------- Eklendi @ 01:04:55 ---------- Yazıldı @ 00:57:09 ----------

mrb hocam senin cf ler güzel yapıyorsun senden istegim 1)Çevrimiçi paylaşım 2)E mail 3)güzel bir tema efekti 4)sürüklemli tuş kilidi dokunmatiklerde 2 defa tuş ışıklarını degiştirdim 5)haritalar son sürüm tekrar indirip hafızayı doldurmayalım başka istegim yok şimdiden teşekkürler...
hocam birde şu şarj olurken ve arama geldiğinde yeşil ışık olayı olmasa tuş ışıgının ömrü kısalıyor o bakımdan ....

nefsele

nefsele

Üye
son şikayetim susuyorum sonra sanırım tuş kilidi yüzünden telefon durmadan kendi kendine kapanıyor buna bi çözüm bulamadım cfwyi yükledğimden beri

Üst Alt