adam akıllı sistem temizleyici

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
adam akıllı sistem temizleyici
ya arkadaşlar adam akıllı bi gereksiz dosyaları silicek program istiyorum mesela bir program yüklediğimde ve kaldırdığımda dosyaları kalıyo . Ve birdaha yüklediğimde zaten yüklü diyor . Bu dosyaları silicek propram yokmu arkadaşlar bildiğiniz ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Mobilecleaner yada Xclear

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Böyle birşey olmaz, olamaz zaten :D
böyle bir programı yapmak için tüm uygulama şirketleriyle anlaşma yapmak gerekir, adamlarda sana sır veremez :D
maalesef, bu dünyada istediğin şey olmaz ama, ıvır zıvır temizleyiciler mevcut öyle.. :oke:

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
böyle bir programı yapmak için tüm uygulama şirketleriyle anlaşma yapmak gerekir, adamlarda sana sır veremez :D
maalesef, bu dünyada istediğin şey olmaz ama, ıvır zıvır temizleyiciler mevcut öyle.. :oke:

O derece diyosun :D

Hasan

Üye
ProfundityClean v10.00 s60v5 dene bi istersen

CryuS

CryuS

Üye

Ben bilgisayarda Revo Uninstaler'ı kullanıyorum.Çok da güzel temizliyor.Bunun cep telefonu için sürümü neden olmasın ki.Ama Symbian değilde Android veya iPhone'a filan çıkar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt