Cinler

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biz çağırdığımızda gelen cini sonunda göndermek istediğimizde gitmedi. Korkmuştuk o zaman musallat olur falan diye. Ama yarasa olup uçtu sonra. O muydu bilemicem ama gitti işte. 4 kişiydik, 3'ümüz esmer, 1'i de sarışındı mavi gözlü.

yırtmışsınız.

minoo

minoo

Üye
İlk kez çağırdım, daha da düşünmüyorum çağırmayı :ehe
Çok ürkütücü yahu ölecektik heyecandan.

karayel90

karayel90

Üye
Siz onlarla iletişime geçmek istemedikten sonra onlar zaten sizinle iletişime geçmezler

---------- Eklendi @ 10:38:30 ---------- Yazıldı @ 10:35:48 ----------

Damalı alanlarla çağırma başarı oranı daha büyük oluyomuş bi totem koyuyomuşsun o damalı alanın üstüne falan filan öyle şeyler işte

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Biz çağırdığımızda gelen cini sonunda göndermek istediğimizde gitmedi. Korkmuştuk o zaman musallat olur falan diye. Ama yarasa olup uçtu sonra. O muydu bilemicem ama gitti işte. 4 kişiydik, 3'ümüz esmer, 1'i de sarışındı mavi gözlü.

müslüman olanına denk gelmişsiniz bide gayrimüslim olanına denk geleydiniz vay halinize diyorum:p

---------- Eklendi @ 11:03:17 ---------- Yazıldı @ 11:00:26 ----------

yırtmışsınız.

aynen;)

---------- Eklendi @ 11:12:22 ---------- Yazıldı @ 11:03:17 ----------

her şekile girebilirler insi hayvanı vs sadece haşa peygamberlerin süretine giremezler yanıp kavrulurlar bunu zatı muhteremleri de bilirler;)

Arzunur

Üye
    Konu Sahibi
Kedi sekiline cok giriyorlarmis

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben ilkokul 1. Sınıfta okurken sınıfımızda sürekli bir cin vardı ismide Ali idi

Hatırlayanlar Hatırlıyorsanız yaşınız 30'u çoktan bulmuştur :ehe

HaqperesT

HaqperesT

Üye

cin ali sirkte
cin ali hayvanat bahcesinde
cin ali tatilde
vs vs diye giderdi

:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bulmamış sa zaten görmemiştir cinali yi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
gayrimüslim veya dinsiz ne denirse denilsin evet onların inancı zayıf olduğundan o tip cinlerden kötülük gelme İHTİMALİ daha yüksektir.. Ama onlarında bir vicdanı var acıma duygusu var.. Hem bu dünyada ne insanlar var sanarsınız bi kalbi yok öyle kötü insanlar var yaptıklarını kul affetse allah affetmez.. Aynı durum cinler için de geçerli..
Hem onlarında bir mahkemesi ve adalet sistemi var.. Örneğin bir insanla evli ise insan cini istemiyor boşanmak istiyor ise bu konu cin mahkemesinden çıkacak kararla sonuçlanıyor.. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz..
Demem o ki cinleri sırf korku filmi sembolü gibi görmemeliyiz onlarında ne iyileri var tanısan pek çok insandan fazla seversin :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
gayrimüslim veya dinsiz ne denirse denilsin evet onların inancı zayıf olduğundan o tip cinlerden kötülük gelme İHTİMALİ daha yüksektir.. Ama onlarında bir vicdanı var acıma duygusu var.. Hem bu dünyada ne insanlar var sanarsınız bi kalbi yok öyle kötü insanlar var yaptıklarını kul affetse allah affetmez.. Aynı durum cinler için de geçerli..
Hem onlarında bir mahkemesi ve adalet sistemi var.. Örneğin bir insanla evli ise insan cini istemiyor boşanmak istiyor ise bu konu cin mahkemesinden çıkacak kararla sonuçlanıyor.. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz..
Demem o ki cinleri sırf korku filmi sembolü gibi görmemeliyiz onlarında ne iyileri var tanısan pek çok insandan fazla seversin :)

sen tanıyor gibisin

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4696177' Alıntı:

ben tanıyorum iki tane biriyle tanıştırıyım istersen:hmmm

vallaha mı? bir kere benle konuştular.
tanıştır abi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yoo daha mı devam ediyorsunuz yahu. Kapatalım konuyu artık. :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

arkadaş tanışmak için can atıyor bence birisi bu akşam ona eşlik etsin :)

---------- Eklendi @ 23:25:41 ---------- Yazıldı @ 23:24:23 ----------

onlar beni tanıyorlar

arkadaş şakacı onlara da şaka yaparsa şaka falan dinlemezler:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt