Samsung Galaxy S Blaze 4G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhantr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Blaze 4G
Telefon almayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre 800 tl ye kadar alınacak en iyi tel. Samsung galaxy w , dün Samsung Galaxy S Blaze 4G gördüm internette , özellikleri çok iyi ama şuanda Türkiye'de yok galiba acaba Türkiye'ye gelir mi bu model ?
Samsung Galaxy S Blaze 4G özellikleri;
Super AMOLED,
3.97 inç,
Çözünürlük480 x 800 piksel,
Data - Veri hızı HSDPA+ (4G) ile 42.2 Mbit/s; HSUPA ile 5.76 Mbit/s 'e kadar ve UMTS, EDGE, GPRS hızlarında,
Kamera 5.0 megapiksel 720 piksel (1280x720) çözünürlükte HD kalitesinde 30 FPS çekim,
İşlemci
Çift çekirdek Scorpion, 1.5 GHz, Qualcomm MSM8260 Snapdragon S3
Grafik işlemcisi ( GPU )Adreno 220
Sistem hafızası ( RAM, ROM )
1 GB RAM
Pil: 1750 mah.

Telefon yurtdışında 150 Dolar Türkiye'deki fiyatı 1000 tl olur deniliyor. Bu telefona bu fiyat çok iyi çift çekirdek 1.5 ghz 1 gb ram, eğer türkiye'ye 4g gelirse 42.2 mbit hız internet çok iyi galaxy s2 de bile 21mbit diye biliyorum. Sizce özellik ve fiyat olarak nasıl?

klongs

klongs

Üye
1000 tlye iyi ama guncelleme sikintisi cekersin

batuhantr

Üye
    Konu Sahibi
1000 tlye iyi ama guncelleme sikintisi cekersin

evet oda ayrı bir sorun 2.3.5 android sürümü var ıcs bunuda gelmez heralde bnde ıcs yi pek fazla sevemdim gg daha iyi gbi daha stabil çalışyor diyenler var , inş Türkiye'ye gelir birçok tel. daha iyi benim icin ö. olan işlemci ve ram

Toros542

Toros542

Üye
arkadsim blaze suan turkiyeye gelmez.ilerdede gelecegini zannetmiyorum.nedeni ise bundan 10 gun once amerika da yasayan bir arkadasimla gorustum bu cihaz icin.bende cok begendim ozelliklerini ama bu cihaz suan ABD de T-Mobile adli gsm operatoru icin uretilmis bir cihaz.kontratsiz 399$ gibi bir fiyata sahip.arkadasimdan benim icin almasini istedim.o da bana bu cihaz sadece t-mobile sim karti ile calistigini ve baska sim kart desteklemedigini soyledi.o yuzden turkiyede calismama durumu varmis.unlock yapilsa bile belli bir sure sonra kapanabilirmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt