HDMI Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

AsiPunisher

Üye
    Konu Sahibi
HDMI Bağlantısı
Merhaba arkadaşlar

Birkaç gün önce Bilgisayarımı Televizyona HDMI kablosu ile bağladım. İlk başta herkesin sorunu olan sinyal yok yazısı banada çıktı. Fakat birkaç forum gezdim kendi çapımda birşeyler yaptım (Pc açtım kapattım falan filan) sorun çözüldü. PC yi TV ye bağlayabildim. Fakat şimdi bana tekrar lazım oldu bu HDMI bağlantısı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımı olursanız sevinirim.

Şimdi size temelde ne yaptıklarımı yazayım hatam neredeyse siz söylerseniz sevinirim.

Bilgisayarımın modeli Samsung R540 laptop. Bilgisayar açık ve tv açıkkan HDMI kablolarını iki aygıtada takıyorum olmuyor ve aynı işlemi iki aygıt kapalıykende yapıyorum. İki aygıtta kapalı HDMI kablolarını takıyorum ikisini de aynı anda açıyorum sorun yine aynı..

En kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler..

futbol123

futbol123

Üye
Tv de ayarlarına girin baglantı ayarları olması gerekiyor.Menu ye basın ayarlara girin giriş e basın ordan çıkması gerekiyor samsung notebook diye :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Merhaba arkadaşlar

Birkaç gün önce Bilgisayarımı Televizyona HDMI kablosu ile bağladım. İlk başta herkesin sorunu olan sinyal yok yazısı banada çıktı. Fakat birkaç forum gezdim kendi çapımda birşeyler yaptım (Pc açtım kapattım falan filan) sorun çözüldü. PC yi TV ye bağlayabildim. Fakat şimdi bana tekrar lazım oldu bu HDMI bağlantısı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımı olursanız sevinirim.

Şimdi size temelde ne yaptıklarımı yazayım hatam neredeyse siz söylerseniz sevinirim.

Bilgisayarımın modeli Samsung R540 laptop. Bilgisayar açık ve tv açıkkan HDMI kablolarını iki aygıtada takıyorum olmuyor ve aynı işlemi iki aygıt kapalıykende yapıyorum. İki aygıtta kapalı HDMI kablolarını takıyorum ikisini de aynı anda açıyorum sorun yine aynı..

En kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler..

Bilgisayarina TV yi HDMI ile bagladiktan sonra Ekran kartinin ayarlarindan(kontrol paneli neyse-intel-nvidia-ati) monitor ayarlarini yapilandirman gerekiyor.

Sonrada TVden Source-Kaynak kismindan HDMI secmen gerek (bilgisayari otomatik algilamiyorsa)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardes başlat tusu varya hanı.. Klavyeden sol en alt 3. Tus bılırsın uzerınde wındows sımgesı var.
Onunla beraber P harfıne basarsan goruntu degıstırme ekranı gelır. :oke:
ordan ayarla..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tv den kumanda ile görüntü girişini hdmi yada pc girişi yap. Tv ayarın burada kalsın. Denetim masasına gir ekran kartı programının görüntü ayarlarına bir göz at. Görüntü kaynağıni monitörden tv ye çevir. Tv ekranına görüntü alman lazım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt