Ecstacy by Hareesh

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ecstacy by Hareesh
Ecstacy by Hareesh

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: iatis, AHMED..., @@DiAbLo@@ ve 5 diğerleri

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
işte ben buna tema derim hacı. Birde şu seçenekler menüsü şeffaf olmasaydı. Neyse çok güzel tema teşekkürler. :tşk:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :spr

• Beğen
dücane

dücane

Üye
harika tema olmus, hemen yükledim, eline emegine saglik üstadim, fakat bir sorum olacak, en alt kismi hani menü´nün aramanin bulundugu yeri seffaf yapabilirmisin, tamamen seffaf degil, yari seffaf...

birde topbar olan en üst kismi, hani alta dogru cekiyoruz ya, onuda seffaf yapabilirmisin hocam, cok makbule gecer, aradimda bir türlü bulamadim...

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık..... isim enteresan olmuş kim yapmışsa heralde kafası güzelmiş galiba:ehe

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
harika tema olmus, hemen yükledim, eline emegine saglik üstadim, fakat bir sorum olacak, en alt kismi hani menü´nün aramanin bulundugu yeri seffaf yapabilirmisin, tamamen seffaf degil, yari seffaf...

birde topbar olan en üst kismi, hani alta dogru cekiyoruz ya, onuda seffaf yapabilirmisin hocam, cok makbule gecer, aradimda bir türlü bulamadim...

rica ederim kardeşim fakat maalesef temalarda oynama yapamıyorum şimdi yeni bi format yapıyolar ikonlarda nvg uzantılı biraz araştırdım fakat nvg yi ne gösterecek nede düzenleyecek bi pro bulamadım eski temalardaki gibi svg yapsalar sorun olmazdı hallederdim. Bu işi anca tema yapımından anlayan birisi yapabilir.

---------- Eklendi @ 23:19:05 ---------- Yazıldı @ 23:17:19 ----------

eline saglık..... isim enteresan olmuş kim yapmışsa heralde kafası güzelmiş galiba:ehe

aynen :) şaka maka ama güzel yapmış eleman ben sewdim bu temayı. rica ederim.

dücane

dücane

Üye

rica ederim kardeşim fakat maalesef temalarda oynama yapamıyorum şimdi yeni bi format yapıyolar ikonlarda nvg uzantılı biraz araştırdım fakat nvg yi ne gösterecek nede düzenleyecek bi pro bulamadım eski temalardaki gibi svg yapsalar sorun olmazdı hallederdim. Bu işi anca tema yapımından anlayan birisi yapabilir.

---------- Eklendi @ 23:19:05 ---------- Yazıldı @ 23:17:19 ----------

canin sagolsun üstadim, bu tema cok hos
zaten, sen takma, soruma cevap yazdin ya, bu bile kafi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

canin sagolsun üstadim, bu tema cok hos
zaten, sen takma, soruma cevap yazdin ya, bu bile kafi :)[/QUOTE]

elbette cvp yazacaz hiç bi yorumu cvp sız bırakmam :)

kaavkw

Üye
Teşekkürler, bu tarz başka temalar var mı, yani icon'ları da transparan olan...

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, bu tarz başka temalar var mı, yani icon'ları da transparan olan...

rica ederim walla çok tema paylaştımda bu tarz ikonlara sahip inan isimlerini hiç hatırlamıyorum baya oldu onları paylaşalı sen en güzeli boş bi zamanında tema bölümüne bi gir eski sayfalara kadar bak muhakkak karşılaşacaksın hepsiyle biraz uğraştıracak ama başka yolu yok maalesef.

kaavkw

Üye
Ne yapalım :) gezerim artık hem daha güzel bir şeyler de bulmuş olurum, sağ ol tekrardan.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt