Android 4.0.x ICS'in kullanım oranı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0.x ICS'in kullanım oranı ortaya çıktı

Google'ın telefonlar ve tabletler için kullanıma sunduğu Android işletim sisteminin hem yazılım geliştiriciler hem de kullanıcılar için gündemde olan en büyük sorunu hiç şüphesizki çok fazla versiyona sahip oluşu ve bölünmüş bir kullanıcı kitlesine sahip oluşudur.

İşte bu bölünmüşlüğün içinde yeni versiyonlar çıktıkça işletim sisteminin kendi içindeki kullanım oranı da değişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Ice Cream Sandwich kod aldı Android 4.0.x işletim sistemi de Android işletim sisteminin kendi içindeki kullanım oranını kısa sürede değiştirmeyi başardı.

Akıllı telefon üreticilerinin üst düzey telefonlarının bazılarında yayınlanan bazılarındaysa hala yayınlanmayı bekleyen ICS sürümü şu anda toplam Android işletim sistemi kullanımının %5'lik dilimini ele geçirmiş durumda. Bu kullanım oranını şu anda 3. parti yazılım geliştiricilerin hazırlamış olduğu Custom Rom'ların etkilediğini de söylemek mümkün.

Kullanım yüzdelerinde Honeycomb işletim sisteminin düşük bir paya sahip olması ve özellikle en büyükpayın Android 2.3.3 ve 2.2 Froyo sürümlerinde olması dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor. Tabi buiki sürümünün pazardaki telefonlarda fabrika çıkışı olması ve hali hazırda telefonlardaki en kararlı sürümlerden olmasının etkisi de gözardı edilemez.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
2.3.6 hangi guruba giriyor

klongs

klongs

Üye
gingerbread

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben 4.0.3'ten gayet memnunum 4.0.4 gelsin ufak tefek sorunlarda giderilir.:oke:

klongs

klongs

Üye
faceunlock gpu hızlandırıcı arka plan limiti koyma gpu görüntüleme yeni görev yöneticisi 3g veri kullanımı görüntüleme 3g için limit koyma sd kartın ne kadarını resimlere ne kadarını videolara ne kadarını oyunlara falan diye gösteriyor

HaqperesT

HaqperesT

Üye
gpu kullanımı iyileştirmesi iyi digerleri telafi edilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt