Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tv kanalları url
Sponsorlu Bağlantılar
xqz5
Üye
Konu Sahibi
Tv kanalları url
Arkadaslar bana çalışan tv urllari lazim core player de acabilecegim. Bende şu an çalisan star kanal e var. Trt 1-2-3 , atv , ntv spor , gstv , tnt , samanyolu , akilli tv. Bu kanallardan calisan url varsa yazarsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kardeş ben bu urlleri kendi telefonumdan core player'la çoğunu izleyebiliyorum umarım verdiğim url adresleri işini görür ben de bunlar vardı bende paylaştım hadi kolay gelsin kardeş.
xqz5
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler kardeş de benim istediğim kanallar yok verdiklerinde. Hem bende bu mediaküre uzantılı linkleri core player ile açarken donuyor hep. Nedeni nedir acaba
teşekkürler kardeş de benim istediğim kanallar yok verdiklerinde. Hem bende bu mediaküre uzantılı linkleri core player ile açarken donuyor hep. Nedeni nedir acaba
kardeş sen şu çalışan adresleri paylaşabilir misin?
abuzer02
Üye
Kardeş zaten bende core playerdan izliyorum yalnız planet paketindeki kanallarda bazen açmıyor açsada donma yapıyor ama diğerlerini sorunsuzca izleyebiliyorum erişim noktasını eğer vodafone kullanıyorsan vodafone internet erişim noktasıyla bağlan diğerleride avea ve turkcell aboneleri ise aynı vodafone gibi internet erişim noktasını kullansınlar.
Kardeş zaten bende core playerdan izliyorum yalnız planet paketindeki kanallarda bazen açmıyor açsada donma yapıyor ama diğerlerini sorunsuzca izleyebiliyorum erişim noktasını eğer vodafone kullanıyorsan vodafone internet erişim noktasıyla bağlan diğerleride avea ve turkcell aboneleri ise aynı vodafone gibi internet erişim noktasını kullansınlar.
Arkadaşın verdiği listedeki cnntürk'ü denedim, güzel çalışıyor. Görüntü kötü ama ses kesintisiz geliyor ki asıl önemli olan o. Teşekkürler paylaşım için.
cnali
Üye
Selam arkadaşlar bazı cep telefonumda bazı yayınları bs player bazılarını ise vlc ile izleyebiliyorum yokmu bunun bir çaresi
Tüm yayınları açabilen tek program bulamadım ne denesem olmadı
içlerinden en iyi bu ikisi oldu yarısını bs ile yarısını vlc oynatıcı ile izlemek zorunda kaldım