Mert045
Üye
hakan önerebileceğin bi qwerty klavye programı varmı ?
dayhant input yada swype
hakan önerebileceğin bi qwerty klavye programı varmı ?
o zaman finali bekliyoruz sabırsızlıkla![]()
![]()

cfw nin son halini telefona yükleyeceğim ama arkadaşlar bazı sorunlar olduğunu yazmış. mevcut sorunlar çok başımı ağrıtır mı acaba? Çünkü final sürümünü 26 haziranda çıkaracağını söylemişin, eğer ben güncellemeyi yüklersem önümüzdeki 3 ay boyunca bilgisayarı açma olasılığım yok.

evet şuan imkansız. sohbetler uygulamasını yapan kişi yapar ancak... Güle güle kullan kardeşimmesaj gelince yeşl beyz kırmızı ışıklar sırayla yanıp ana ekrandski bildirimlerden gelen messjaa tıklayınca drek sohbet açılsa imkansımızı mı istiyorum? Yazılımı yükledim çok güzel olmuş memnunum sağolasın eline sağlık
Hakan kardeş merhaba,
Forumunu ilgiyle takip ediyorum ve bende bu cwf yi yüklemek istiyorum. Daha önce hiç denemedim.
Sorum şu, pc de halihazırda nokia suite var ve rehber falan orada yedekli,
Senin dosyalardaki nokia suiti kurmak zorunlu galiba çünkü JAF kurarken hep hata veriyor,
Teğmen nikli arkadaş bir yerde eski programların kaldırılması gerektiğini yazmıştı bu durumda eski suiti ve diğer bileşenleri kaldırırsam rehber yedekleri gider ne yapmalıyım?
Benim aklıma gelen başba bir PC de bu işlemi yapmak senin başka önerin var mı?
Bir de sen CWF nin her yeni versiyonunda verdiğin linklerdeki her programı yeniliyormusun, sadece bazı programları yada menü düzenini güncellemek yeterli mi (gerçi sen Final demişsin ama)
İlgine şimdiden teşekkürler...
a.selam...Selamlar. Öncelikle elinize sağlık. Ben ilk defa böyle bir şey yükleyeceğim. Çok fazla bilgim yok konuyla ilgili. İlk sayfadaki linkleri mi yükleyeceğim yoksa arada güncellenen dosyaları mı bulmalıyım?
Teşekkürler.
Hakan bey merhaba,
Dediğim gibi başka bir PC de tariflerinize göre yükledim. Şu anda çalışıyor. Şimdi hard format ve kartı biçimlendirme mi yapacağım.
Bir de haritaları göremedim henüz yüklü mü onu merak ettim
Hakan bey çok teşekkürler eline sağlık...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

[/B][/I]
fotoqraflar ikonunun dısında da beyaz çerceve olsa iyi olurdu
bide telefon şarjdayken ekran qörüntüsü almışsın dikkatimden kaçmadı kardeşim![]()
![]()
çalışıyorum onuda yapıcam inşallah
dıt dıt ötüyordu napalım 
Hakan bey,
Belle hızlı çalışıyor tekrar teşekkürler. Ancak bir sorunum var bu yazılımdan mı benden mi kaynaklanıyor?
Ana sayfaya içerik ekledim ve favoriler kartvizitleri seçtim. Sonra kartvizit eklemek istediğimde kartvizit seçme ekranı geliyor ve bende seçiyorum. Ancak seçtiğimi ana sayfaya atmıyor. Ayrıca rehbere girdiğimde de favoriler gözükmüyor favori kartvizitler noırmalde üstte yıldızlı oluyormuş bende gözükmüyor ben bu kartvizitlere sadece hızlı arama ile ulaşabiliyorum.
Yardımcı olursan sevinirim.
Hakan bey,
Zaten varsayılan telefon, tekrar değiştirdim ama nafile sanırım biryerde bir sorun var ayrıca normal rehberde de favoriler gözükmemesi sıkıntı rehberle ilgili başka ayarlar var mı benim bilmediğim?
Teşekkürler
kardeşim cfw den sonra telefonun ekranına yükleniyor dio bekliyim mi?
Abi bu hafıza kartı modunu uyguladıktan sonra sis uygulama yükleyemedim karttan dosya bozuk dedi sildim modu düzeldi.