s^3 ler için you tube

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
s^3 ler için you tube
arkadaşlar bu s3 serılerı ıcın you tube uygulaması varmı..akısı donmayan . Lutfen bılen arkadasımız lınkını felan atabılırmı ben aradım bulamadım maxcep te felan.

faruk26kuraf

Üye
fasttube magazada guzel donmadan seyret

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
youtube hd var

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
fasttube magazada guzel donmadan seyret

arkadasım vıfıde donmuyor. Yalnız kendı ınternetını kullanınca 3 sanıyeye bır yuklenıyor dıyor. Yokmu daha uygun bırsey yalnız sagolasın ındırmelerde guzel oldu. Kalıtesı ıyı.tesekkurler.

---------- Eklendi @ 20:58:25 ---------- Yazıldı @ 20:56:45 ----------

arkadasım adında da gectıgı gıbı hd vıdeolar vardır cok donar kalıtesı o kadar onemlı degıl dusuk olsada olur yeterkı donmasın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayır alakası yok donmuyor istersen 360 ve 480p indirebilir veya izleyebilirsin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
m.youtube donmadan açıyor ama görüntü kalitesi düşük

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onda da hq var ama pek iyi değil.. Operadan açınca hq olmuyor ama kendi tarayıcısında var

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
hayır alakası yok donmuyor istersen 360 ve 480p indirebilir veya izleyebilirsin

pekı maxıcep te varmı ben o kadar aradım you tube yle ılgılı sadece ındırme felan buldum ızlenmesını daha gormedım. Yanı anlayacagın hep vıdeo ındırmek ıcın youtube ler var ızlemelık daha bulamadım sen bılıyosan lınkını yollarmısın arkadasm.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
indirme programlarında indirmeden izle seçeneği de mevcut.. Ama yok dersen kendi tarayıcısı çokta iyi açıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
youtube downloader indirme yapmadanda seyrettiriyor sen farketmemişsin galiba

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
indirme programlarında indirmeden izle seçeneği de mevcut.. Ama yok dersen kendi tarayıcısı çokta iyi açıyor

evet haklısın bakıyım ben uygulamalara kendı tarayıcısı pek ıyı degıl ya . Bılmıyorum cozunurlugunu dusurmeden ızledıgımde vıfı ıle rahat ızlenıyor baska turlu olmuyor.

---------- Eklendi @ 21:11:38 ---------- Yazıldı @ 21:09:38 ----------

youtube downloader indirme yapmadanda seyrettiriyor sen farketmemişsin galiba

ınternetın heryerınde vıdeo felan ızdırebıldıgım ıcın gerek duyup ındırmedım zaten . Indırıyım bakıyım bı tesekkur ettım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bu program hd tıklayınca ücretli sürümü almak için yönlendiriyor bence gereksiz

signed yükledim hiç sorun yok reklam yok onda youtube downloaderda var ama yönlendirmedi hiç.

---------- Eklendi @ 21:12:57 ---------- Yazıldı @ 21:12:18 ----------

evet haklısın bakıyım ben uygulamalara kendı tarayıcısı pek ıyı degıl ya . Bılmıyorum cozunurlugunu dusurmeden ızledıgımde vıfı ıle rahat ızlenıyor baska turlu olmuyor.

kendi tarayıcısında m.youtube yenilendi ve gayet iyi hq i açarsan gayet net izlersin operada hq açılmıyor

AHMED...

AHMED...

Üye
fasttube yi denedim sunucuya bağlanamiyor hatası alıp duruyorum

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dizikolik.tr.nu
bu adreste güncel dizileri bölümleri tek part halinde takılmadan açıyor görüntüde gayet iyi yabancı ve türk filmlerde var belki işinize yarar

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hepınızden cok cok tesekkur ederı sorunum cozuldu. Kendı tarayıcısı gercekten donuklatmada + hq cozunurlugune almadanda cok net vıdeo oynatıyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
dizikolik.tr.nu
bu adreste güncel dizileri bölümleri tek part halinde takılmadan açıyor görüntüde gayet iyi yabancı ve türk filmlerde var belki işinize yarar

bunu verdiğin çok iyi oldu.tvden kaçırdıklarımızı buradan izleriz :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaslar hepınızden cok cok tesekkur ederı sorunum cozuldu. Kendı tarayıcısı gercekten donuklatmada + hq cozunurlugune almadanda cok net vıdeo oynatıyor.

demiştim ama soldaki hq aç daha güzel oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...