vodafone internet kalitesi..

Sponsorlu Bağlantılar

sihirli87

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internet kalitesi..
arkadaşlar ben freezonelulara yüzde elli indirimli internet paketinden almak istiyorum fakat bi konuda takıldım.örneğin aveada durduk yere kotan gidiyormuş ve 1gb hiç bişeye yetmiyormuş.acaba bu paketi kullanan arkadaşlar gönül rahatlığı ile tavsiye ederler mi?yani vodafone kota konusunda tam güvenilir mi?

interneti tablet pc imde kullanacağım cep telefonunu modem yaparak...

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşım kota durduk yere dolmaz. Illaki kullanım vardır. 1Gb yetmez söyleyeyim. Android telefonda 1gb internet 20 günü zor dolduruyor. Sen tablette kullanacaksın ki bu daha çok harcar. Hele de 3g hızında bağlanırsan 20 günü cikaramazsiniz. Enaz 4gb almanız gerek gönül rahatlığı ile surf yapmak için. Yalnız video izleme ve download ı gözardı ederek söylüyorum

sihirli87

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekkür ederim peki vodafone kalitesi hakkında bi bilginiz var mı?

Malamadrı

Malamadrı

Üye
vodafone sınırsız net var belli bir mb sonra hız sınırı düşüyor tabi düşmesi pek sorun değil uc web ve opera vs internet tarayıcı programlar aracılığıyla rahatlıkla gezebiliyorsun şuanda en ideal vodafon neti gözüküyor hattın farklı operatör de ise geçiş yaparak geçiş nedeni ile de extra kampanyalar hediyeler alabilirsin son olarak hattı sıfır mi alırsın geçiş mi yaparsın bilmiyorum ama özgür genç tarifesi olarak aç çünkü net aldığında 2000dakika bedava geliyor sms alınca 2000 dakika geliyo ne yaptı 4000 dakika yaptı telefon görüşmesinden bunalmak istiyorsan şiddetle vodafone diyorum fikrini de merak ediyorum neye karar verdiğini de yaz :oke:

• Beğen
Tepkiler: alaStar
lgkg300

lgkg300

Üye
cevabınız için teşekkür ederim peki vodafone kalitesi hakkında bi bilginiz var mı?

Rica ederim, şu kadarını söyleyeyim vodafone nin internet kalitesi avea dan çok daha iyi. Turkcell i kullanmadım. Hız düştükten sonra arkadaşımızın da dediği gibi OPERA MINI vs gibi programlar kullanırsanız hızın düşüklüğünü hissetmezsıniz

Malamadrı

Malamadrı

Üye
turkcell i de ben soylim sakin ola hata yapma bu yeterli mi değil opera uc web jet koysan yinede o hız yükselmez

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Yeni çıkan Cepnet paketlerinden alarak bence kota sıkıntısı yaşamadan rahatça internette takılabilirsin, ben cepneti pc'den kullanıyorum google chrome'a kurduğum eklentiler sayesinde hız düşüklüğünü pek hissetmiyorum. Sayfalarda rahatça surf yapılabiliyor.

kinng

kinng

Üye
turkceldeyim android vb. alakam yok klasik java telde takılıyom yanlız android tellerin nete asırı derecede abandıgını biliyorum tavsiyem kotalı senı sıkıntıya sokar turkcelldeki fiyatlarda tabletinin kefeni olur faturalidaysan faturayi odemek icin tabletini satarsin

CcezaA

Üye
vodafone ve internet kalitesi.. uzaktan yakından alakası yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
turkceldeyim android vb. alakam yok klasik java telde takılıyom yanlız android tellerin nete asırı derecede abandıgını biliyorum tavsiyem kotalı senı sıkıntıya sokar turkcelldeki fiyatlarda tabletinin kefeni olur faturalidaysan faturayi odemek icin tabletini satarsin

:oke:

bebix

Üye
Yeni çıkan Cepnet paketlerinden alarak bence kota sıkıntısı yaşamadan rahatça internette takılabilirsin, ben cepneti pc'den kullanıyorum google chrome'a kurduğum eklentiler sayesinde hız düşüklüğünü pek hissetmiyorum. Sayfalarda rahatça surf yapılabiliyor.
hangı eklentılerı kullanıyosun acaba bılgı verebılırmısın.?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ne kalitesi ya gec o kismini ucuz diye kullaniyoz

sinan-19

sinan-19

Üye
Turkcell avea ve vodafone den daha kaliteli internet bağlantısı sunuyor fakat fiyat da değişiyor tabii bu durumda :)

phasan

phasan

Üye
bu türkiyede kaliteli internet istersen parası tuzlu olur

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
evet pc de ınternet tarayıcınız google chrome olursa hem cabuk baglanıyor hemde cabuk ındırıyor ben gayet cok memnunum
haa bu arada telefonuz 3G ceken yere koyarsanız bunlar oluyor
3G cekmez ıse o zaman ınternet agırlasıyor

phasan

phasan

Üye
ben bilgisayarda oparadan nete giriyorum iyi bence hızlı

ersinbakar

ersinbakar

Üye
belki 3 operatörde en sağlıklısı vodafone ama 1 gb yetmiyor he video izlemem www siteler yerine mobil sitelere girecem dersen eh idare edersin.

Bystone

Bystone

Üye
en güzel baglanti vodafonenin...

Üst Alt