Belle FP 1 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle FP 1 Hakkında
Arkadaşlar bulunduğum üniversite olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde kariyer günleri etkinliği dahilinde microsoft ve nokia dan iki kişi geldi . Okulda tanıtımlarını yapıp konferans verdiler . Soru bölümünde birkaç soru da ben sordum . 400 küsür kişinin aynı anda arkasını dönüp ne'ce konuşuyor bu çocuk der gibi bakmaları hala gözümün önünde :D

Her neyse konferansın bitiminde FP1 ve FP2 nin n8 e gelip gelmeyeceğini sordum . Adam FP1 gelecek FP2 ise büyük ihtimalle gelecek dedi . Donanım sıkıntısı olmaz mı diye sorduğumda sanmıyorum dedi . Farkında olmadan symbian ilgili sorular sormam onun dikkatini çekmiş olmalı . Çünkü bana eski bir symbian grubu çalışanı olduğunu söyledi . 7 sene finlandiya'da çalışmış 5 aydır da Türkiye'de çalışmalarını sürdürüyormuş . Yazılım geliştiriciler ile nokia arasında köprü görevi görüyorum dedi . Onları birbirlerine anlatıyormuş . Bu arada bana sorduğum sorulardan dolayı teşekkür edip bu konulara olan ilgimden dolayı kutladı ve araştırmaya , merak etmeye devam etmemi söyledi . Kartını verdi ve bana burdan istediğin zaman ulaşabilirsin dedi . Kartın üzerinde mail adresi ve telefon var . Bu büyük bir fırsat benim için ama nokia developer'dan birine ne söylersem dikkatini çekerim bilmiyorum . Kart bana ben karta bakıyorum dünden beri :) En büyük hayalim nokia'da çalışmak ve bir şekilde dikkatini çekmeliyim ama nasıl bilmiyorum . Ayrıca Microsoft'tan gelen uzmanın sorduğu soruya verdiğim cevap sayesinde Windows 7 orjinal lisanslı cd kazandım . Benim açımdan oldukça kazançlı bir konferans oldu açıkçası :D Bütün konferans boyunca edindiğim kanıya gelecek olursak Microsoft Windows 8 'e Nokia'da Lumia serisine çok güveniyor ve başarılı olacaklarına inanıyorlar .

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92, Silinen Üye 14714, sonerrap ve 1 kişi daha

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Moderatörler başka konuşuyorlar çalışanlar başka umarım dedikleri gibi olur 2.nesillere fp2 ne zaman gelicek deseydin keşke :D

ANIL

ANIL

Admin
iyiymiş :) inşallah dediğin gibi olur fp1 ve fp2 bize gelir.

sonerrap

sonerrap

Üye
özelden şu numara ile mail adresini atsana :ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Moderatörler başka konuşuyorlar çalışanlar başka umarım dedikleri gibi olur 2.nesillere fp2 ne zaman gelicek deseydin keşke :D

Soracak çok sorum vardı da her sorduğum sorudan sonra insanlar bana uzaylıymışım gibi bakınca fazla uzatmıyım dedim . O kadar saçma sorular sordular ki . Bir tanesi s60 kullanıyorum güncelleme gelcek mi dedi mesela :D kafasına ayakkabımı fırlatmamak için zor tuttum kendimi :D

iyiymiş :) inşallah dediğin gibi olur fp1 ve fp2 bize gelir.

Umarım adamın dediği gibi olur . :)
özelden şu numara ile mail adresini atsana :ehe

:D :D :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
adam pek net konuşmamış ama donanım sıkıntısına sanmıyorum demiş çelişkili :hmmm

---------- Eklendi @ 17:03:51 ---------- Yazıldı @ 17:01:05 ----------

ödemeli atsana bi arasın sor bakalım fp2 ne zamanmış :aha:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
adam pek net konuşmamış ama donanım sıkıntısına sanmıyorum demiş çelişkili :hmmm

---------- Eklendi @ 17:03:51 ---------- Yazıldı @ 17:01:05 ----------

ödemeli atsana bi arasın sor bakalım fp2 ne zamanmış :aha:

Symbian'ı bitirme kararınız doğru mu diye sordum . Symbian Belle ile tam herşey rayına oturmuştu dedim . Ayrıca Meego işletim sisteminden neden vazgeçildi diye sordum . Linux tabanlı bir işletim sistemiydi ve bence gelecek vadediyordu dedim ama adamlar kafaya koymuş Windows Phone dışında kalan tüm işletim sistemlerini bitirmeyi . Sinir oldum :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
linux tabana karşılar biraz fazla özgürlük sunuyor kullanıcıya..Meego ya yazık oldu ama sanırım samsung la intelin yaptığı tizen işletim sistemini alacakmış n9

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
linux tabana karşılar biraz fazla özgürlük sunuyor kullanıcıya..Meego ya yazık oldu ama sanırım samsung la intelin yaptığı tizen işletim sistemini alacakmış n9

Symbian'dan sonra nokia'nın kullandığı en iyi işletim sistemiydi bence meego . Yazık oldu gerçekten .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Meego güzel sistem ama Nokia cihazlarında açık sistem istemiyor symbianda bootloader üstüne sistem kurulamadı şuana kadar bizimkiler linux kurduk dediler ama bir resim görebilmiş değiliz.. meegonun üstüne android kuruluyor maemo ya da öyle.. Nokia da android istemiyor tam düşman düşünsene sen cihazı meegoyla satıcaksın ama millet android li kullanıcak

'Sefer

'Sefer

Üye
s60 a güncelleme gelecek mi diye sordular :d: :d:

Polymath

Polymath

Üye
Ya o değilde keşke 603 neden 1.3 ghz olmadığını sorsaYdın. Hatta sorabiliyorsan sor telden=D çok merak ediyor kullanicilar de=)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 zaten 1 ghz

blackcemre

Üye
E7 kullanıyorum.Peki Fp1 gelirse işlemci 1ghz olacak mı diye soru sordun mu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben bu saatten sonra 1.nesillere böyle köklü güncelleme gelceğini düşünmüyorum gelirse 1.nesil cihazları olanlar 2.nesilleri almazlar döngü olmaz kar olmaz. Nokia conversations da moderatörde majör güncelleme gelmeyecek dedi.. Hele ki overclock hiç zannetmiyorum.

blackcemre

Üye
ben bu saatten sonra 1.nesillere böyle köklü güncelleme gelceğini düşünmüyorum gelirse 1.nesil cihazları olanlar 2.nesilleri almazlar döngü olmaz kar olmaz. Nokia conversations da moderatörde majör güncelleme gelmeyecek dedi.. Hele ki overclock hiç zannetmiyorum.

Kardeş o soruma modeatör cevap yazmadı bir kullanıcı yamış onu ben ondan sonra yetkili kişi soruyu cevapalayabilir mi diye yanıt yazdım cevap halen bekleniyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Moderatör yazıyor orda. Ayrıca senden önce de başka bir yabancı sormuştu ona da gelmeycek denmişti

blackcemre

Üye
Moderatör yazıyor orda. Ayrıca senden önce de başka bir yabancı sormuştu ona da gelmeycek denmişti

Böyle yazıyor.Professor moderatör değil.
Nokia'ya göre Belle'de ilk nesile gelmeyecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt