pasta gelmemiş daha can :hayalet:
MrCommanDTr Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: pasta gelmemiş daha can Genişletmek için tıkla ... Aynen abi bekliyoruz ama yok.. Pasta olmasa da getirecek kişi gelse yeterli ---------- Eklendi @ 01:17:38 ---------- Yazıldı @ 01:17:15 ---------- theposies' Alıntı: hayırlı olsun can Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim
papakudioflu' Alıntı: pasta gelmemiş daha can Genişletmek için tıkla ... Aynen abi bekliyoruz ama yok.. Pasta olmasa da getirecek kişi gelse yeterli ---------- Eklendi @ 01:17:38 ---------- Yazıldı @ 01:17:15 ---------- theposies' Alıntı: hayırlı olsun can Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Tebrikler Can'ım... geç oldu ama artık idare et yeni gördüm... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi iyi insansın lafımızın üstüne teşrif ettin pasta da getirirsin diyorduk ama
OttomaN TigeR' Alıntı: Tebrikler Can'ım... geç oldu ama artık idare et yeni gördüm... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi iyi insansın lafımızın üstüne teşrif ettin pasta da getirirsin diyorduk ama
OttomaN TigeR Üye Yapma yahu telefon gümledi ancak geldim... artık pastayı yarın halledelim olmaz mı?
MrCommanDTr Emekli Yönetici olur abi Senin canın sağolsun ben de pcden girdin sandım biraz msnde falan muhabbet edelim diyecektim..
olur abi Senin canın sağolsun ben de pcden girdin sandım biraz msnde falan muhabbet edelim diyecektim..
OttomaN TigeR Üye yok yahu telefonu yeni topladım o yüzden mobilim şuan ama canavar gibi oldu maşallah...
MrCommanDTr Emekli Yönetici Madness®' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 10:55:59 ---------- Yazıldı @ 10:55:38 ---------- Revengeful' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Madness®' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 10:55:59 ---------- Yazıldı @ 10:55:38 ---------- Revengeful' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
MrCommanDTr Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Tebrikler dstum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Süleyman