Antivirus kurmaya gerek varmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Antivirus kurmaya gerek varmi?
S2 kullaniyorum mp3 falan indiriyorum antivirus kurmaya gerek varmi telefonu yavaslatir mi?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
google play da avg antivirüs diye bi program var 10 000 000 dan fazla kişi indirmiş dandik bişey olsa bu kadar indiren olmazdı heralde üstelik ücretsz sürümünü yüklemen yeterli telefona ne yüklersen önce tarıyor sonra yüklenmesine izin veriyor yükleyip aktifhale getir sonra telefonu açıp kapat 2.2 mb ram kullandığını göreceksn yani hiç kasmaz telini

klongs

klongs

Üye
ben hic kullanmadim

PriZm

PriZm

Üye
play storeden yayımcısı güvenilir olmayan ve programla alakasız izinler isteyen uygulamaları kurmadıkça antivirüse gerek yok.şahsen hiç kullanmadım.

mancukya

Üye
Anitiviruslerin hicbiri bir halta yaramiyor sadece drweb 2 dalgayi bulabiliyorki o dalaglarda Android 2.1 alti icin.
Daha cok izinleri yönetme programlarina bakin.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
avast kullanıyorum ustelik ucretsiz

kedimi_7_m

Üye
hangı telefon olursa olsun symbian . Androıd . Bada zırt pırt virus proğramına gerek duymazlar telefonun ram ını yemekten yavaslatmaktan baska yararı yok . Telefonumda vırus olabılır dusuncesındeysen pc den tarat. 5 dk dan fazla vakıt almaz . Pc de en ıyısı avast . Panda . Esettır .dıgerlerı boş

gofrettin76

gofrettin76

Üye
McAfee en iyisidir dostum

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
sen avg yi yükle arkadaşım kesinlikle pişman olmazsın

aleranol

aleranol

Üye
pcde bitdefender veya kaspersky en iyilerden kim demiş avast ve eset diye? :D ben bitdefenderi seviyorum. Telefon için gerçekten virüs programları kadar saçma birşey yok. Kaspersky bile program çıkarmışya tel işin lanet olsun yalancılığa

SHS

SHS

Üye
gerek yok pcden tarat

HaqperesT

HaqperesT

Üye
market harici program kuruyorsanız kurun bence

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Yahu ısrarla gerek yok kurmayın yok sistemi yavaşlatır demenize ne gerek var onu anlamıyorum :) harbi hayret birşey avg antivürus programını ben çıkarmadım ama telefona yükleyince 2.2 mb ram kullanıyor bunun neresi sitemi hantallaştıracak üstelik bluetooth aracılığıyla aldığınız dosyayı bile tarıyor yanlış bilmiyorsam

Dursun telefonda ne zararı var

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
avg iyi bencede.

---------- Eklendi @ 14:04:08 ---------- Yazıldı @ 14:03:46 ----------

telefonda yani :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende avg kullanıyorum ve rahatım.3-4 kez bazı uygulamaları kurmama izin vermedi.İçinde birşeyler var dedi iptal ettirdi.Bence sistemi kesinlikle yormuyor.Hafıza kartına taşıdım ordanda güzel çalışıyor :)

femtv

Üye
ben android telefonu , symbian telefonumdaki netqit uygulamasıyla tarattırıyorum. Daha hiç virüs bulamadı. İcine virüs attım gene bulamadı. En iyi bu bence , sıkıntı yok.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ne gerek var problem olduğunda baş formatı olsun bitsin

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Ne gerek var problem olduğunda baş formatı olsun bitsin

oldu her problem ve kasılmada format atalım yüklediğimiz onlarca uygulama oyun vs.. nerden baksan ortalama 2 -3 gb hatta çok daha fazlası yeniden mi yükleyelim uğraşması yada yüklenmesini beklemek bile yoruyor insanı :) son çare olarak format atmaktansa en azından avg yi yüklemeyi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt