İndirmek İçin Buraya Tıklayınız
mkyb Üye Konu Sahibi WidgetLocker Lockscreen v2.2.4 - Ekran Kilidinizi Değiştirin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KayraBey Üye arda46' Alıntı: başka site yokmuydu 10 dkkadan geri sayıyor yuhh Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye KiII4FuN' Alıntı: Yüklenemedi uyarısı alıyorum yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Telefonun ve android sürümün nedir?
KiII4FuN' Alıntı: Yüklenemedi uyarısı alıyorum yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Telefonun ve android sürümün nedir?
KiII4FuN Üye KayraBey' Alıntı: Telefonun ve android sürümün nedir? Genişletmek için tıkla ... android 2.3.5 kullanıyorum telefon rootlu ilk defa bir programda yüklenemedi uyarısı aldım
KayraBey' Alıntı: Telefonun ve android sürümün nedir? Genişletmek için tıkla ... android 2.3.5 kullanıyorum telefon rootlu ilk defa bir programda yüklenemedi uyarısı aldım
KayraBey Üye KiII4FuN' Alıntı: eyvallah sagolasın Genişletmek için tıkla ... Sonucu bana özelden bildiriver. ---------- Eklendi @ 18:35:31 ---------- Yazıldı @ 18:28:01 ---------- KiII4FuN' Alıntı: eyvallah sagolasın Genişletmek için tıkla ... Mesaj kutunu boşalt özelden mesaj atamıyorum.Çalışıp çalışmadığını da bildir bana özelden.
KiII4FuN' Alıntı: eyvallah sagolasın Genişletmek için tıkla ... Sonucu bana özelden bildiriver. ---------- Eklendi @ 18:35:31 ---------- Yazıldı @ 18:28:01 ---------- KiII4FuN' Alıntı: eyvallah sagolasın Genişletmek için tıkla ... Mesaj kutunu boşalt özelden mesaj atamıyorum.Çalışıp çalışmadığını da bildir bana özelden.
KayraBey Üye Arkadaşlar bu işin en iyisi konuyu moderatöre bildirmektir.Ben gerekeni konuşurum.Linki değiştiririz.
Arkadaşlar bu işin en iyisi konuyu moderatöre bildirmektir.Ben gerekeni konuşurum.Linki değiştiririz.
KayraBey Üye 'Şeref'' Alıntı: Link yenilendi, Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık.Umarım herkes yüklemede başarılı olur.Sorun çıkacağını sanmıyorum gerçi...
'Şeref'' Alıntı: Link yenilendi, Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık.Umarım herkes yüklemede başarılı olur.Sorun çıkacağını sanmıyorum gerçi...