nokia c5 e android yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

gokhankakiz

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5 e android yükleme
merhaba.nokia c5-002 model bir telefonum var ve symbian 3 işletim sistemi var içinde.android işl. sis. yükleyebilir miyim?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yükleyemezsin

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
N'ayır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N'olamaz

backwater

backwater

Üye
c5 serisi s60v5 degilmi konuyu yanlış yere acmışşın ama symbian geliştiricciler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlarmış bütün symbian tellere isteyen istediği yazılımı yükleyecekmiş hatta botloaderi kırıp s60v3 de linux çalıştırmayı başarmışlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c5 serisi s60v5 degilmi konuyu yanlış yere acmışşın ama symbian geliştiricciler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlarmış bütün symbian tellere isteyen istediği yazılımı yükleyecekmiş hatta botloaderi kırıp s60v3 de linux çalıştırmayı başarmışlar

o konu baya karışık ve kesin birşey değil

atakan25

atakan25

Üye

güzel olurdu ama zor

backwater

backwater

Üye
ben demiyorum symbian türkiye facebook sayfasında kendileri açıklıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Maalesef şu an N'imkansız...
İleride belki...

backwater

backwater

Üye
ne varda imkansız diyorsunuz hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz yarın çıkmayacagı ne belli... İleride belki yazmışşın 'geçmişe göre bugün' ileri zaman olmuyormu

• Beğen
Tepkiler: ta7eR
RedFactions

RedFactions

Üye
Kanıt videosu gibi kesin birşey çıkmadan insanların inanması zor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben imkansız demedim fakat bootloader kilidi var ve kırılması zor

mert41994

mert41994

Üye
Android olsun symbian olsun bu sistemlerin hepsi mobil cihazlar için üretildi. Hepsi dokunmatik teknolojisi uyumlu. Neden olmasın ki?
Bir bilgisayara nasıl Windows, linux, mac kurulabiliyorsa cihazlarada kurulabilir.
Sadece mobil cihazlarda işlem yapmak pc'lere göre zor olduğu için şu anlık olmuyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt