TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

servet27027

Üye
arkadaşlar 1.4.1 fix 3 gündür kullanıyorum no problem ayrıca şunun üzerine kur bunun üzerine kur değil direk kuruyorum artık hiç bi problem yok yalnız icon adlı temada kullandım çok sık donmalar oluyor aklınızda bulunsun red adlı temada kullanıyorum süper oldu ve yakalanma olayı yok telefon galaxy s2 fix sürümlerinde hiç problem yok haberiniz olsun

---------- Eklendi @ 16:56:31 ---------- Yazıldı @ 15:07:32 ----------

ayrıca 1,4,02 çıkmız haberiniz olsun onu 1,4,01 üzerine direk kuruyoruz başka bi işleme gerek kalmıyor

• Beğen
Tepkiler: turkemrah

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 1.4.1 fix 3 gündür kullanıyorum no problem ayrıca şunun üzerine kur bunun üzerine kur değil direk kuruyorum artık hiç bi problem yok yalnız icon adlı temada kullandım çok sık donmalar oluyor aklınızda bulunsun red adlı temada kullanıyorum süper oldu ve yakalanma olayı yok telefon galaxy s2 fix sürümlerinde hiç problem yok haberiniz olsun.ayrıca 1,4,02 çıkmız haberiniz olsun onu 1,4,01 üzerine direk kuruyoruz başka bi işleme gerek kalmıyor

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Konu başlığına son versiyon olan 1.4.2 ve 2 adet yeni tema eklenmiştir.Güle güle kullanın.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
  • Beğen

eisenhiem

Üye
Super tesekkurler paylasimci.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
eline saglik arkadasim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
turkemrah

turkemrah

Üye

:kop: Lisans sorununun bazı temalardan kaynaklandığını da duydum.Tema yüklerken dikkat et.

Olabilir hocam... İlk zamanlarda box temasını yüklüyordum, sanırım onda sorun var. steel kullanıyorum, şimdilik arıza çıkarmadı...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

SANSAR47

Üye
teşekkür ağam

dodurgaa

Üye
Yukleyemiyorun nedem acaba

ibaydogdu

Üye