MEGATİLE ile wp telefonunuzun ev ekranını özelleştirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MEGATİLE ile wp telefonunuzun ev ekranını özelleştirin

Megatile windows cphone telefonlar için ev ekranınızı özelleştirmenizi saglayan yeni bir linknode uygulamasıdır.Seçeceginiz resimlerle yeni ızgaralar oluşturabilirsiniz. Desteklenen ızgaraları 1x2, 2x2, 2x3 veya 2x4 tabi şimdilik yeni güncellemelerle daha da artıcaktır.
Uygulama ile seçeceginiz resimin herhangi bir yerini kırparak kullanmanız mümkün.

Eylem uygulaması hızlı bir gösteri için aşağıdaki video göz atın.

uygulamayı ten 0.99dolara satın alabilirsiniz.​

theposies

theposies

Üye
orjinali bence daha cekici

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
katılıyorum orjinali çok iyi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bu uygulamayi cihaza indirdim ucretsiz surumu kareleri kisitli menu simge resimleri degilde bir foto yu ekrana menu seklinde kare lere bolerek koyula biliyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
beğendin mi peki kardeş?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ilk 6 kare ye bi resim koya bilsem guzel duracak gibi tek ve yan yana iki kare yapila biliyor ucretsiz surumde benim gordugum program resimlerinden begendim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hımm hayırlı olsun kardeşim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk 6 kare ye bi resim koya bilsem guzel duracak gibi tek ve yan yana iki kare yapila biliyor ucretsiz surumde benim gordugum program resimlerinden begendim

yukarıda belirttim 2*4 e kadar uygulanabiliyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bendeki program resimlerinde 2*6 ve 2*6 yapmak icinde satin almak gerekiyor uygulamayi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bendeki program resimlerinde 2*6 ve 2*6 yapmak icinde satin almak gerekiyor uygulamayi

trial uygulamalar genelde kısıtlı oluyor normaldir ama mutlaka xap olarak bulunabilir biryerlerde tabi cihazı unlock etmek lazım öncelikle

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence çok hoş bir uygulama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt