flashla sorunu kökten çöz
peki diğerlerin açılışta kapanması için nasıl ayarlicam ramblowu[ENGİN];4661312' Alıntı:haritaları kapatamıyor ama eğer harıtalardan ürün geliştirmeyi kapalı yapmadığın sürece

tel hackli zaten ama tweaks nasıl görücekki o işi.tweaks tele kurulan modları gösteriyo diye biliyorumaçılışta açlımıyor ki onlar,
sadece sen açtıktan sonra açık kalıyor..
Eğer rahatsız ediyorsa jbaktaskman (özellikle v.1.40)'ı kur ve ayarlarından bu programlara arkaplanda sonlandır özelliğini ver..
Ben cfw den önce böyle yapıyordum,
Eğer systemhack düşünürsen tweaks'ta aynı işi görür![]()
Ama jbaktaskman en ideali , hack olsada olmasada![]()
peki diğerlerin açılışta kapanması için nasıl ayarlicam ramblowu
onları kapatmıyorum zatende açılışta bende appstoptan baktığımda işlem kaydı ,rehber, mesajlar açık gözüküyo onlar açılmasın istiyorum.telefonu her açtığımda uğraşmak istemiyorum yani[ENGİN];4661368' Alıntı:
orjinal yazılım kullanıyorsan açılıştakı ekran vidgetlerınin açılmasını engelleyemezsın engellesen bile restart atma ihtimali var çünkü telin açılması için gerekli onlar.açıldıktan sonra ramblow veya appstop la durdurabilirsın.
yanlış biliyorsun o zaman, tweaks romsuz patch demektir
tel hackli zaten ama tweaks nasıl görücekki o işi.tweaks tele kurulan modları gösteriyo diye biliyorum

peki güzelce anlatabilirmisin kardeşim senn dediğini nasıl yapcam tweaks tayanlış biliyorsun o zaman, tweaks romsuz patch demektir

onları kapatmıyorum zatende açılışta bende appstoptan baktığımda işlem kaydı ,rehber, mesajlar açık gözüküyo onlar açılmasın istiyorum.telefonu her açtığımda uğraşmak istemiyorum yani
bişey daha sorcam bu ürn geliştirme vardı ayarlarda biyerde sanırım ilk yazılım yükleyince açık oluyodu biz kapatıyoduk o nerde tam olarak
---------- Eklendi @ 11:36:48 ---------- Yazıldı @ 11:35:21 ----------
peki güzelce anlatabilirmisin kardeşim senn dediğini nasıl yapcam tweaks ta![]()
[ENGİN];4661417' Alıntı:
diyorum ya arkadaşım akıllı telefon rehberı saatı mesajları vs kullanabilmen için sistem otomatık olarak açıyor.
---------- Eklendi @ 11:50:13 ---------- Yazıldı @ 11:47:30 ----------
ayarlar +uygulama ayarları+ürün geliştirme.yoksa sorun değil