Lg Optimus LTE2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus LTE2

Samsung Galaxy S III'ün sahneye çıkmasıyla
birlikte diğer üreticiler de yeni modellerini
duyurmaya başladılar. Bu aşamada ilk hamle bir
diğer Güney Koreli üretici olan LG'den geldi ve
şirket, Optimus LTE2 adını verdiği yeni telefonunu
duyurdu.
Güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken Optimus LTE2'nin en dikkat çekici yanı;
sahip olduğu ekran teknolojisi ve yüksek bellek
kapasitesi. Yüksek çözünürlüklü gerçek IPS ekran
ile aynı segmentteki diğer telefonlara göre daha
yüksek görüntü kalitesi sunduğu belirtilen telefon
aynı zamanda 2GB RAM ile performans noktasındaki iddiasını da gözler önüne seriyor.
LG tarafından kullanılan işlemci modeli hakkında
herhangi bir açıklama yapılmazken, dört
çekirdekli bir işlemci ile gelmesi kuvvetle
muhtemel görünüyor. Kablosuz şarj özelliği ile
donatılan Optimus LTE2'nin bir başka önemli
özelliği ise 2150 mAh kapasiteli pil ile geliyor oluşu. LG yaptığı açıklamalarda pil ömrünü %40
arttırdığını ifade ediyor. Android 4.0 işletim
sisteminin kullanıldığı telefon aynı zamanda
adından da anlaşılabileceği üzere 4G iletişim
altyapısına da destek sunuyor. Bu ayın ortalarına
doğru satışa sunulması beklenen Optimus LTE2.
Yuh diyorum başka birşeyde demiyorum 2gb ram

www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LGden-Samsung-Galaxy-S-iiie-rakip-2GB-bellekli-Optimus-LTE2.htm

Elektr0

Elektr0

Üye
güzel haber LG den beklerim böle bişi başkası yapamaz... bakın görün LG bu sene kazanacak İnş :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Lg donanım koyuyo ama yazılım konusunda samsungla yarişacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
2 GB RAM mi?:aha:

• Beğen
Tepkiler: m542tf
papakudioflu

papakudioflu

Admin
2gb ram i yöneticek işlemci de en az bir o kadar güçlü olmalı muhtemelen android 4.0 dan sonraki sürüm düşünülerek bu kadar abartılmıştır.

Elektr0

Elektr0

Üye
2gb ram i yöneticek işlemci de en az bir o kadar güçlü olmalı muhtemelen android 4.0 dan sonraki sürüm düşünülerek bu kadar abartılmıştır.
İşlemci 4 çekirdeki TI OMAP 5 serisinden olsa iyi olurdu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
qualcomm snapdragon s4 quad core 1.7ghz+adreno320gpu nasıl olur

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
qualcomm snapdragon s4 quad core 1.7ghz+adreno320gpu nasıl olur

iyi olur ama biraz hayalde kalır oo şuan için o gelmez bir sonraki sene ...bende fazla söylemişim.. TI omap 5 serisi cortex A15 miş... asla koymazlar eğer bu işlemci olursa Quard core degil dual core olarak gelir ...bence gene TI omap 4 serisinden quard core gelecek..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lg ye de vur dedik öldürdü :ehe

Türe

Türe

Üye
abartılmış gereksiz 2 gb |-)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle deme Süleyman biliyosun android her güncellemede daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor ama ben daha fazla ram yerine daha iyi gpu tercih ederim

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Türe

Türe

Üye
öyle deme Süleyman biliyosun android her güncellemede daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor ama ben daha fazla ram yerine daha iyi gpu tercih ederim

ben en yoğun kullanımımda bile 1 gb ramin yetmediğini hiç görmedim galaxy s2 ' de . minimum 250 mb ram gördüm.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ben en yoğun kullanımımda bile 1 gb ramin yetmediğini hiç görmedim galaxy s2 ' de . minimum 250 mb ram gördüm.

ama s2 nin son göreceği ics idi bu cihaz 5 i alır diye düşünülmüştür,birde senin gibi düşünmeyen donanım olsun illa donanım diyen de çok biliyorsun

Türe

Türe

Üye

ama s2 nin son göreceği ics idi bu cihaz 5 i alır diye düşünülmüştür,birde senin gibi düşünmeyen donanım olsun illa donanım diyen de çok biliyorsun

e tabi donanım hastası çok , ama unutmayalım one x'te one s'den iyi donanım olmasına rağmen optimizasyonu nedeniyle yeniliyor kardeşine :good:

papakudioflu

papakudioflu

Admin

e tabi donanım hastası çok , ama unutmayalım one x'te one s'den iyi donanım olmasına rağmen optimizasyonu nedeniyle yeniliyor kardeşine :good:
optimizasyondan mı yoksa s4 farkımı one x at&t s4 işlemcili testlerine bir bak istersen

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt