iPhone 5 beklemeye değer mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 beklemeye değer mi
Babam bu yaz yurtdışına çıkacaktı ama dün soyledigine göre iki hafta sonra gidecekmiş. ben de telefon aldırmak istiyorum. htc one s istiyordum ama şu iphone mereti beni biraz daha kendine çekti :D yani artık iphone is+iyorum. şimdi sorum şu: iphone5 beklemeye değer mi yoksa gittiğinde 4s aldırmalı mıyım

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Beklemeye değer tabiki neden değmesin.
Yeni model çıktığı zaman yurtdışından aldırabileceksen bekle aldıramazsan 4s'i aldır.

Türkiye den alırım dersen yeni model ilk çıktığı zaman pahalı olur.

Araştırma ve tahminlerime göre yeni model 8. yada 9. ayda çıkar ve adı iphone 5 olmayacak farklı bir isim bekliyorum ben.

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
haziranda çıkacak die palavra skıyolarda dedigi gibi 7-8 ayadan aşagı çıkmaz okadar bekleyeceksen alma bekleyeceksen direk al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
İsmi vs ónemli degil. sırf küçük donanım farkları icin beklemek istemiyorum. yani 1.2 ghz islemci ya da biraz daha buyuk ekran için beklemeyi mantıklı görmûyorum.

franzliszt

franzliszt

Üye
bence beklemeye değecek bir cihaz chip setleri ve ios u geliştirerek iyi bir cihaz çıkaracaklar çok yüksek bir beklenti apple yapacak bir sürü arkadaşımda 5 i bekliyor hatta 3gs den geçmediler 5 i bekliyorlar.

Lenneth

Üye
Degmez bence.

Türe

Türe

Üye
Deger furkan , cunku konsept degisecek

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. bekleriz o zaman sorun degil :D

pRime.

pRime.

Üye
haziran gibi tanıtılmasını bekliyorum. eğer düşündüğüm gibi bir cihaz çıkarsa türkiye'ye gelmesini bekleyip ya da yurt dışından aldıracağım. ama bence değer mi değer.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
apple ın her yıl eylül ayında yaptıgı bir etkinlik varmış adını hatırlamıyorum orada tanıtılacakmış iphone5 beklemeye deger mi tabii ki deger. apple her zaman hayranlarını şaşırtıcak yeniliklerle model yükseltmiştir.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Sadece Beklemek Değil Mevzu,Yeni Çıktığı Zaman Yurtdışında da Pahalı Olur Onu da Düşün Yani..

vavra22

vavra22

Üye
bekle kardeşim bekle :) bugüne kadar değdiyse bundan sonrada değer

webilgili

Üye
değmez

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Para Sorun Değilse Bekle Tabi de Fiyat Yüksek Olur Söyliyim :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone a değer her zaman

Elektr0

Elektr0

Üye
ben bunun cevabını profilinde verdim... Yorumsuz paşam.

kmesne

kmesne

Üye
2 yıldır ıphone aynı kasayı kullanıyor sadece donanımsal olarak güçlendirdi bence ıphone 5 çığır açabilir

Elektr0

Elektr0

Üye
2 yıldır ıphone aynı kasayı kullanıyor sadece donanımsal olarak güçlendirdi bence ıphone 5 çığır açabilir

aynı şeyi samsung yapacaktı ki göreydin sen milletin öfkesini .. apple aynı tasarım üzerinden yedi herkesi ... samsung yeni tasarım çıkarınca çalışınca kötü oluyor anlam vermek zor milleti sanki herkez evinde telefon tasarımları çiziyor telefon üretiyor yok herkez bu kadar iyi biliyorsa telefon üretmeyi çıkarmayı türkiye genelinde bir fon açılsın herkezcee para toplansın türkiyenin telefonu üretilsin...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence iPhone bu fiyatlarla devam ederse hiç bir ürünü beklemeye değmez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Bence iPhone bu fiyatlarla devam ederse hiç bir ürünü beklemeye değmez.

1) Apple ürünleri hep yerde pahalı değil. burası türkiye.
2) sırf pahalı olduğu için bile alanlar var unutmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...