c3'cülerin genel sorunu açık uygulamaları kapatmak

Sponsorlu Bağlantılar

ssreddot

Üye
    Konu Sahibi
c3'cülerin genel sorunu açık uygulamaları kapatmak
arkadaşlar nokia c3-00 telefonum var açık uygulamaları nereden görebilr ve kapatabilirim whatsapp facebook gibi uygulamalar açık kalıyor ve kontör yiyor acil yardım

MrTech

MrTech

Üye
Kardes secenek\acık uygulamalar girdigin zaman görünür.uygulamaya girip exit veya çıkış yapabilirsin.olmazsa bana pm at.yardımcı olmaya çalışırım.

ssreddot

Üye
    Konu Sahibi
bilen yokmu ya

• Beğen
Tepkiler: pıtıkutu
tempestshine

tempestshine

Üye
c3 de multitask yok.

xxcasus1xx

Üye
C3 lerde sadece whatsupp, kendi sohbet ve posta programları arka planda çalışma özelliğine sahip durmadan kontorun gidiyorsa sohbet , posta ayarlarına girip profil ve e-mail güncellemele sıklığını otomatik değilde elle (masrafları en aza indir) seçeneği var onu seçip dene düzelmesi gerekiyor.

Whatsupp açıksa üste E hepgörünür halde kalır. Whatsupp programınıda silmeden kapanmıyor diye biliyorum.

pıtıkutu

Üye
Arkadaşlar Ben Bİliyorum whatsapp Aynen Şöyle kapatabılırsınız Whatsapı Açtıktan Sonra Kapatın Ve menüden postaya basın ZATEN UYARI GELECEK COK FAZLA UYGULAMA ACIK LUTFEN BI TANE KAPATIN DIYE ORDAN WHATSAPP ı bulun ve kapatın Her seferınde boyle yaparak kullanabılırsınız daha yenı uye oldum sadece tesekkur etsenız yeter....

• Beğen
Tepkiler: ahmet5518

anil35anil

Üye
postaya gir orda zaten çok fazla uygulama açık açık olanları kapat dcek whatsapı öyle kapatabilirsin kardeş.

fifinho

Üye
arkadaşlar c3-01 telefonum var ve wifiden whatsappa bağlanıyorum ama wifiyi kesince kontör gidiyor.. kapatamıyorum bu programı açık programları nereden kapatıyoruz bu telefonda lütfen yardımm...

Muhammed_turk

Üye
arkadaşlar nokia c3-00 telefonum var açık uygulamaları nereden görebilr ve kapatabilirim whatsapp facebook gibi uygulamalar açık kalıyor ve kontör yiyor acil yardım

kardeş menüye gir seçeneklerden açık uygulamalar bölümüne tıkla ve kapatmak istediğin mesela facebookun üzerine gel ve C tuşu varya o tuşa bas uygulamadan çıkılsın mi diyecek evet de ve çıkacak işe yaparsa söyle tmm

arena160

Üye
arkadasım seceneklerde dedıgın gıbı bı secenek yokkkı :S

Mec001

Mec001

Üye
kardeşim işin bittiğinde ve internet paketin olmadığnda ayarlardan yapılandırmaya gir orda interneti değiştir wap yap ;)

Üst Alt