Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım: FP1 Widget Yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoleküL1997
Üye
Konu Sahibi
Yardım: FP1 Widget Yükleme
Widget yüklemeye çalıştığımda yerleşik bileşen hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?
MoleküL1997
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar yokmu bilgili biri ?
Recep Özmen
Üye
Rompatcher den Open4All ve Installserver yamalarını etkinleştir.
eger cfw kullaniyosan ve butun widgetlerde rofs2 ye eklenmisse hic bir turlu silmezsin ve ustune yukleyemezsin sadece mif pactch diye kucuk bi dosya var onunla olur..bi arastirin olmazsa ben verirrim.
eger cfw kullaniyosan ve butun widgetlerde rofs2 ye eklenmisse hic bir turlu silmezsin ve ustune yukleyemezsin sadece mif pactch diye kucuk bi dosya var onunla olur..bi arastirin olmazsa ben verirrim.
o klasorun adinda bir hata var o 200159c0 olacak..o klasore bakim 100% var..orjinal kullaniyosaniz o zaman widgtelerin yuklenmesinde sorun olmamasi lazim..siz istediginiz widgetin mif dosyasini C\resource\apps icine atin ve kapatip acin teli degismesi lazim widgetin goruntusunun..
o klasorun adinda bir hata var o 200159c0 olacak..o klasore bakim 100% var..orjinal kullaniyosaniz o zaman widgtelerin yuklenmesinde sorun olmamasi lazim..siz istediginiz widgetin mif dosyasini C\resource\apps icine atin ve kapatip acin teli degismesi lazim widgetin goruntusunun..