Yardım: FP1 Widget Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Yardım: FP1 Widget Yükleme
Widget yüklemeye çalıştığımda yerleşik bileşen hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yokmu bilgili biri ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Rompatcher den Open4All ve Installserver yamalarını etkinleştir.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Febris

Febris

Üye
Hangi widget. 2001o59c gibi bi klasorde themes var onu sil tekrar dene yuklemeyı sonra reset at tele.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Hangi widget. 2001o59c gibi bi klasorde themes var onu sil tekrar dene yuklemeyı sonra reset at tele.

Analog saat yüklemeye çalışıyorum. Daha önce bu widgeti yüklememiştimde. Dediğin klasörün tam olarak dizini nedir ?

kelooo

Üye
C private 2001o59c themas klasörü var
onu siliyorduk ama FP1DE DENEMEDİM

maklube

Üye
C:\private klasorunun ici bos gorunuyo

Febris

Febris

Üye
C:\private klasorunun ici bos gorunuyo
Telefonu hackleyip Rompatcher+ dan Open4all yamasını aktif etmen gerekir o şekilde gözükecektir sistem dosyaları.

C/private/2001o59c/themes Kırmızı klasörü silin tekrar deneyin normalde işe yarıyor FP1 i bilmem.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
eger cfw kullaniyosan ve butun widgetlerde rofs2 ye eklenmisse hic bir turlu silmezsin ve ustune yukleyemezsin sadece mif pactch diye kucuk bi dosya var onunla olur..bi arastirin olmazsa ben verirrim.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hackleyip Rompatcher+ dan Open4all yamasını aktif etmen gerekir o şekilde gözükecektir sistem dosyaları.

C/private/2001o59c/themes Kırmızı klasörü silin tekrar deneyin normalde işe yarıyor FP1 i bilmem.

Eve gidince ilk önce yedeğini alıp deneyeyim. Teşekkürler

Edit: c/private klasörüne girdim. Birsürü klasör var ama 2001o59c diye bir klasör yok.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
eger cfw kullaniyosan ve butun widgetlerde rofs2 ye eklenmisse hic bir turlu silmezsin ve ustune yukleyemezsin sadece mif pactch diye kucuk bi dosya var onunla olur..bi arastirin olmazsa ben verirrim.

CFW kullanmıyorum. Orjinal Belle FP1.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Eve gidince ilk önce yedeğini alıp deneyeyim. Teşekkürler

Edit: c/private klasörüne girdim. Birsürü klasör var ama 2001o59c diye bir klasör yok.

o klasorun adinda bir hata var o 200159c0 olacak..o klasore bakim 100% var..orjinal kullaniyosaniz o zaman widgtelerin yuklenmesinde sorun olmamasi lazim..siz istediginiz widgetin mif dosyasini C\resource\apps icine atin ve kapatip acin teli degismesi lazim widgetin goruntusunun..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi

o klasorun adinda bir hata var o 200159c0 olacak..o klasore bakim 100% var..orjinal kullaniyosaniz o zaman widgtelerin yuklenmesinde sorun olmamasi lazim..siz istediginiz widgetin mif dosyasini C\resource\apps icine atin ve kapatip acin teli degismesi lazim widgetin goruntusunun..

fp1 den önce sorun çıkarmıyordu widgetlerde ama fp1den sonra böyle oldu. Bu arada dediğini deneyeceğim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt