Turkcellden Vodafone Geçeyim mi ? Bakar mısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmeterby

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden Vodafone Geçeyim mi ? Bakar mısınız
Vodafone a geçmeyi düşünüyorum turkcell den bıktım artık, tavsiye ediyor musunuz geceyim mi vodafonena ? Tavsiye ediyorsaniz hangi tarife ve nasıl avantajları var
şimdiden çok teşekkür ediyorum.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
25 yaş veya 25 yaş altındaysan özgür genç tarifesini tavsiye ederim. Detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşman mümkün.

ahmeterby

Üye
    Konu Sahibi
Inceledim de güzelmiş baya. Bu özgür gence geçince freezonelu da olunuyor mu onunda avantajları çok var diye duymuştum ?

---------- Eklendi @ 22:03:49 ---------- Yazıldı @ 22:02:56 ----------

vodafoneda haftalık ve günlük sms var miydi acaba ?

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
vodafone gibi kalitesiz bir operatöre geçmeni tavsiye etmem. Turkcell pahalı diyorsan geç avea genç pakete rahat rahat internete gir mesajlaş konuş.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Vodafone den memnunum :)

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Hiç bekleme durduğun kabahat.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
ben de geçtim ama memnun kalmadım. Paketleri hem pahalı hem de hiçbir bilgilendirme yok. Facebook ve twitter bedava diye geçtim her girdiğim zaman ücret aldılar. Tekrar bir düşün derim

slahs

Üye
ben de geçtim ama memnun kalmadım. Paketleri hem pahalı hem de hiçbir bilgilendirme yok. Facebook ve twitter bedava diye geçtim her girdiğim zaman ücret aldılar. Tekrar bir düşün derim
Arkadaşım sakın geçme sel oluyo kapanıyor.Rüzgar çıkıyor kapanıyor. Eee ne zaman konuşacaz plajdayken mi ?

çomolokko

Üye
herseyin en hesaplısı vodafoneda bence hiç düşünmeden geç kardeş böyle bi 3G altyapısı başka bi operatörde yok.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
vodafone kalite olarak şu anda çok iyi ama avea nında 19'luk tarifesi kaçırılmaz

ahmeterby

Üye
    Konu Sahibi
cep kazan mi yoksa cep özgür mü hangisi daha iyi sizce ?

webilgili

Üye
sana tavsiyem avea

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
11 yıldır vodafone(telsim) kullanıyorum.

2 yıldır internet paketi alıyorum
4-5 aydirda akşam 9 sabah 9 bedava konuşuyorum ...

Eğer mesaj paketi yaparsan da hafta sonları ücretsiz konuşuyorsun

tarife adı : özgür genç + freezone olman gerek (freezone olmayınca konuşma olmuyor)

detaylı bilgiyi vodafone'nin sitesinde bulabilirsin.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Özgür genç tarifesi derim sms paketi al 2000dk bedava haftasonu için geliyo benim sınırsız net var onuda yeniledikçe 2000dakika da oradan geliyo etti 4000 dk internet sınırsız +4000 dakika + yükleme yapınca bazen hediye geliyo +10 dakika 50 kurus her yöne yükleme koşulu olmadan tarih olmadan hesabında tl olduğu sürece bu 10 dakika 50 kuruş üzerinden faydalanırsın yeterli mi devam edeyim mi :)

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Özgür genç tarifesi derim sms paketi al 2000dk bedava haftasonu için geliyo benim sınırsız net var onuda yeniledikçe 2000dakika da oradan geliyo etti 4000 dk internet sınırsız +4000 dakika + yükleme yapınca bazen hediye geliyo +10 dakika 50 kurus her yöne yükleme koşulu olmadan tarih olmadan hesabında tl olduğu sürece bu 10 dakika 50 kuruş üzerinden faydalanırsın yeterli mi devam edeyim mi :)

GENC250 yazıp 2222'ye gönderdiğindede, 20TL yükleyince 250 dk her yöne geliyor.

phasan

phasan

Üye
geç vodafoneye

Malamadrı

Malamadrı

Üye
GENC250 yazıp 2222'ye gönderdiğindede, 20TL yükleyince 250 dk her yöne geliyor.

vodafone bu değil mi

---------- Eklendi @ 19:13:21 ---------- Yazıldı @ 19:12:58 ----------

Vodafone de yok yok arkadaş :)

---------- Eklendi @ 19:15:37 ---------- Yazıldı @ 19:13:21 ----------

DEGERLI ABONEMIZ TALEP ETTIGINIZ KAMPANYANIN SARTLARI NEDENIYLE KAYIT ISLEMINIZI GERCEKLESTIREMIYORUZ.KAMPANYA BILGILERI VODAFONE.COM.TR'DE bu mesaj geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt