Ultimate Special Fx 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hqaya

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ultimate Special Fx 1.0

Hollywood'u kıskandıran görsel efektlere sahip videolar çekebilirsiniz!

Hiç aksiyon film yıldızı olmak istediniz mi? Bu sizin için artık bir hayal değil! Ultimate Special Fx uygulaması, muhteşem görsel efektlere sahip videolar çekebileceğiniz harika bir uygulama.

TechCat Mobile firmasının ürettiği bu efsanevi video uygulaması, kullanımının oldukça kolay olmasıyla da dikkat çekiyor. Yapmanız gereken tek şey uygulamak istediğiniz görsel efekti seçip, video çekimine başlamak. Çekimi bitirdikten sonra görsel efektiniz videoya işleniyor ve son aşamada izlenmeye hazır bir şekilde karşınıza geliyor.

Uçan araba, uçak saldırısı ve patlama olmak üzere 3 adet muhteşem görüntü efektini kullanarak birbirinden etkileyici videolar oluşturabilirsiniz.

Download Link 1

Download Link 2

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

turker10

turker10

Üye
teşekkürler çok eğlenceli....:alkis

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Desire HD Video Çekiminde Siyah Ekranda Kalıyor Record Tuşuna Basınca uygulama kapanıyor

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

SquAD_CruEL

Üye
Tesekkurler bnde bunu ariyodum. Ama bn action movie fx diye iphone dakini ariyodum

halittosun

Üye
Proğramı İndirdim Ama Kurmak İstediğim Zaman PAKET AYRIŞTIRMADA SORUN VAR Hatasını Veriyor

subay135

subay135

Üye
çok sağolasın dostum ;)

kafamag

Üye
İndirdim kursum hersey sorunsuz ama vidyo cekmeye gelince ekran karanlık recorda basınca uygulama kapat diyor htc desire hd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt