;4652876']esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. aleyküm selam sağolasın iyiyiz sen
SHS Üye [ENGİN];4652876' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sağolasın iyiyiz sen
[ENGİN];4652876' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sağolasın iyiyiz sen
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler.. Herkese selamlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Hasan'ım nasılsın canım benim.
L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler.. Herkese selamlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Hasan'ım nasılsın canım benim.
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam Refik abi Genişletmek için tıkla ... Refik değil Metin Hidayet
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür refikim bir sıkıntımız yok. (Elhamdülillah) ---------- Eklendi @ 00:17:45 ---------- Yazıldı @ 00:17:27 ---------- Genişletmek için tıkla ... noldu
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür refikim bir sıkıntımız yok. (Elhamdülillah) ---------- Eklendi @ 00:17:45 ---------- Yazıldı @ 00:17:27 ---------- Genişletmek için tıkla ... noldu
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: normal halden yine iyi Genişletmek için tıkla ... seriye geçtik...
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Refik değil Metin Hidayet Genişletmek için tıkla ... ezberleyemedim gitti
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: noldu Genişletmek için tıkla ... Hidayete Refik abi dedin ya ona güldüm...
enkazcı Üye Diger arkadaslara aleyküm selam OttomaN TigeR' Alıntı: Ya Emrullah bugün yaptığın bir alıntı vardı aklıma geldikçe güldüm eline sağlık be... Genişletmek için tıkla ... abi neydi bende merak ettim
Diger arkadaslara aleyküm selam OttomaN TigeR' Alıntı: Ya Emrullah bugün yaptığın bir alıntı vardı aklıma geldikçe güldüm eline sağlık be... Genişletmek için tıkla ... abi neydi bende merak ettim
Emrgncy Üye [ENGİN];4652876' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Engin abi Hoşgeldin
[ENGİN];4652876' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Engin abi Hoşgeldin
Emrgncy Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler.. Herkese selamlar. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Hasan
OttomaN TigeR Üye enkazcı' Alıntı: Diger arkadaslara aleyküm selam abi neydi bende merak ettim Genişletmek için tıkla ... Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
enkazcı' Alıntı: Diger arkadaslara aleyküm selam abi neydi bende merak ettim Genişletmek için tıkla ... Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin Hasan'ım nasılsın canım benim. Genişletmek için tıkla ... ıyı dıyeyım ıyı olsun abı... Dısardayım yagmur altında kafa dagıttım bıraz eve gıdıp dus alıcam sımdı... Sen nasılsın abı...
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin Hasan'ım nasılsın canım benim. Genişletmek için tıkla ... ıyı dıyeyım ıyı olsun abı... Dısardayım yagmur altında kafa dagıttım bıraz eve gıdıp dus alıcam sımdı... Sen nasılsın abı...
enkazcı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman. Genişletmek için tıkla ... o komedi abi ya harbiden
OttomaN TigeR' Alıntı: Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman. Genişletmek için tıkla ... o komedi abi ya harbiden
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hidayete Refik abi dedin ya ona güldüm... Genişletmek için tıkla ... hep senin yüzünden
OttomaN TigeR' Alıntı: Hidayete Refik abi dedin ya ona güldüm... Genişletmek için tıkla ... hep senin yüzünden