ykpknl
Üye
tamam hakan anladım
tema efekti o kardeşim
tamam hakan anladım
tema efekti o kardeşim
tamam hakan anladım
kardeş her şey mükemmel.gece attım cfw yatağa girdim bi web e giriyim dedim.baktım atıyor.gece gece netsiz kaldık ya.web hatalı
hafıza kartını bi tak istersen kardeşim ofw de aynımıydı yoksa yinemi böyleydi... Video kalitesizliğîndende olur. Ekstra video oynatıcıda bi dene aynımı diyeeline sağlık güzel olmuş
ntvspor ve ntvhaber paketlerinden gelen videoları izleyemiyorum, görüntü bozuk çıkıyo. bunun nedeni nedir yada çözümü varmı?
hakan çok şey soruyrum kızma ama şu cfwdeki saat ne iş nasıl yapılıyo bilgin varmı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam kardeşim ne zaman girersinofw de aynımıydı yoksa yinemi böyleydi... Video kalitesizliğîndende olur. Ekstra video oynatıcıda bi dene aynımı diye
---------- Eklendi @ 20:43:51 ---------- Yazıldı @ 20:42:50 ----------
mobildeyim pc geçip bakınca bilgilendircem seni..
tamam kardeşim ne zaman girersin
hakan uyudun mu hala girmemişsin
bilmem yorgunum şuan uzanıyorum tv karşısında... Her an girerim.
+1hakan abi bana tuş kilidi sensörünü kaldırma modunu atcaktın
o sensörü kaldırmanın bi yolu varsa iyi olur?hakan uyudun mu hala girmemişsin
aynen uyudum+1
abi ya harbiden eski sürümde yoktu o olay, suan cok can sıkıcı tus kilidindeki sensör olayı adamın cebinde bile dönüyo falan, tek sevmedigim yönü bu oldu ama cfw cok güzel telefonu sevdiriyo tekrar insanao sensörü kaldırmanın bi yolu varsa iyi olur?
hakan abi bana tuş kilidi sensörünü kaldırma modunu atcaktın
hakan bana cevp yazmadın dünkü video için
aynen uyudum
---------- Eklendi @ 08:32:25 ---------- Yazıldı @ 08:31:28 ----------
modu paylaşıcam. Rofs2 atmanız yeterli olucak.
---------- Eklendi @ 08:33:26 ---------- Yazıldı @ 08:32:25 ----------
unutmuşum kusuruma bakma birazdan upload edip ekliycem siteye
---------- Eklendi @ 09:11:04 ---------- Yazıldı @ 08:33:26 ----------
buyur arkadaşlar rofs2 atıp değişimi onaylamanız yeter...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rofs2 atmak nedir nasıl yapılır anlatır mısın? Benim tel versiyonu orjinal v60 bu CFW yüklemesinde sorun olur mu yüklenebilir mi?
rofs2 atıp değiştirmek derken hafıza kartının içine girip private diye klasörü buldum ama orda öyle bişey yok 10282BC4 adlı klasör yani, biraz daha açarak anlatırsan daha iyi yardımcı olur nettede baya aradım ama düzgün bi yardımı dokunacak birşey bulamadım kardeş![]()
hakan bana cevp yazmadın dünkü video için
hakan çok şey soruyrum kızma ama şu cfwdeki saat ne iş nasıl yapılıyo bilgin varmı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Firm ware Editor uygulaması ile rofs2 açıyorsun ona atıyorsun...bide hakan rofs nasıl atılıyo
hakan kurdum ama ana ekrana koyulmuyor
ana başlıkta anlattıklarımı yap hiç sorun yaşamadan yükleyebilirsin kardeşim
---------- Eklendi @ 10:51:02 ---------- Yazıldı @ 10:49:16 ----------
rofs2 editörle görünür.. sen direk hafıza kartına at verdiğim modu.. ama rom patcherla open4al ve instal server ve c2z yaması aktif olsun..
---------- Eklendi @ 10:51:19 ---------- Yazıldı @ 10:51:02 ----------
bakıyorum şimdi kardeşim
---------- Eklendi @ 10:53:49 ---------- Yazıldı @ 10:51:19 ----------
burdaki saat ekstra uygulama... ben sana belle saatlerin olduğu bir uygulama söyliyeyim.. desk clock uygulaması onu kur kardeşim
hakan hallettim tamam saolhakan kurdum ama ana ekrana koyulmuyor