Lütfen bi bakin yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samigo

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bi bakin yardim edin
Arkadaşlar nokia c6-01 telefonum var hard format atim telefona sonra oviyi açtim güncelleme var dedi yükledi felan tekrar açiyorum gene güncelleme var diyor indiriyor yüklüyor ama tekrar güncelleme var diyor ne yapabilirim..

ANIL

ANIL

Admin
Hard format atıldığı zaman ovi ve qt bileşenleri siliniyor ondan olabilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki güncelleme aynı mı

samigo

Üye
    Konu Sahibi
kardeş qt felan herşeyi yükledim hackledim güncelleme hep aynı 3.22

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefona soft çekip tekrar dene istersen. daha sonra tekrar hacklersin.

benighted

benighted

Üye
bende de haritaların son sürümü için aynı şeyi yapıyor soft formatlada düzelmedi mağazayı silip yüklemekte fayda etmedi ama uygulama güncel olduğu için sorun değil gibi duruyor

samigo

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben güncelleyemessem açamıyorum direk çık diyor o yüzden kesin bi çözüm bulmam lazım soft format ı kim atçak okadar şey yükledim okadar ayar yaptım kim yapçak bir daha aynısını

asigsasi

asigsasi

Üye
yazılım güncellemelerde ne gözüküyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar nokia c6-01 telefonum var hard format atim telefona sonra oviyi açtim güncelleme var dedi yükledi felan tekrar açiyorum gene güncelleme var diyor indiriyor yüklüyor ama tekrar güncelleme var diyor ne yapabilirim..

mağaza güncellemesimi uygulama mı?

samigo

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncellemelerine giriyorum bişey çıkmıyor mağaza giriyorum güncelle diyor güncelle diyorum herşeyi yüklüyor felan açıyorum tekrar tekrar aynısını diyor arkadaşlar şimdi telefona soft format attım oviyi açtım bu sefer açılıyor ovi ile ilgili bişey gelmiyor normal menüdeyim aynı açık uygulamara bakıyorum ovi açık tıklıyorum gene açılmıyor

ANIL

ANIL

Admin
Flash dene o zaman

samigo

Üye
    Konu Sahibi
flash ne kardeş nasıl oluyor o

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılım güncellemelerine giriyorum bişey çıkmıyor mağaza giriyorum güncelle diyor güncelle diyorum herşeyi yüklüyor felan açıyorum tekrar tekrar aynısını diyor arkadaşlar şimdi telefona soft format attım oviyi açtım bu sefer açılıyor ovi ile ilgili bişey gelmiyor normal menüdeyim aynı açık uygulamara bakıyorum ovi açık tıklıyorum gene açılmıyor

nokia betalabs tan qml store yi yükle tele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt