arkadaşlar nolur bu konuya girin ve yardım edin sonuncu sayfada yazdığım mesaja bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nolur bu konuya girin ve yardım edin sonuncu sayfada yazdığım mesaja bakın
Arkadaslar hani ben tipim nasıl kızla buluscam diye konu acmıstim o kız bulusmayi reddetti bende faceden hoşlandıgımi yazdım baktım engellemis bunlar 1.5ay önceki olaylardı gelelim asıl meseleye ben o kızın ask.fm üyeligini zordo olsa buldum en iyi noktada isim vermeden soru sormak :) ben yazdımki seni seven ve halada seven birisi olarak 1ricam ve 1sorum olcak sorum su sevmek suçmu ricam ise engelledigin facemi geri acarmısın dedim cevap olarak ne yazar ve bu is olurmu kızın kankasıyla konuscam ayarlasın o kızı olmazsa tel nosu (o vermedi ama buldum) var haftasonu bi ankesörluden aramayi düşünüyorum belki daha cok ilgi cekerim :) telefonda arayımmı ararsamda ne diyeyim?

Symbianize

Symbianize

Üye
Bırak peşini

Türe

Türe

Üye
Takıntılı gibi davranmaya gerek yok . Kızı daha fazla sıkmadan rahat bırak . En iyisini yapmış olacaksın .

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Katılıyorum, her şeyi oluruna bırak. Zaten eğer herhangi bir şey olması gerekiyorsa seni eninde sonunda bulacaktır.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ah arkadaşlar yapmayın :):) sevda bu :) ara kızım seni seviyorum diyorum lan anlamıyor musun de :)

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
dostum kız istemiyor sapıklığı lüzumu yok :) ankesörlü telefondan ara bari nefesini dinlet. bak şunu aklından çıkartma kız istemiyorsa bi bakşkasını seviyodur yada bu işlere sıcak değildir. istemiyorsa zorlama...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
istemiyorsa zorlamanın anlamı yk eminimki güzel diye çıkmak istiyorsun

furkan5800

furkan5800

Üye
seviyosan git konuş panpa

KayraBey

KayraBey

Üye
kendini intihar et :aha:

uğur e

uğur e

Üye
eğer olmuyorsa kendını fazla küçültmenın bir anlamıyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Unut onu Başkasını bul yoksa mutlu olamazsın

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
istemiyorsa zorlamanın anlamı yk eminimki güzel diye çıkmak istiyorsun

Yok abi güzel diye degil 2senedir tanıyorum ama yüz yuze gorusmuslugumuz yok sorun orda ben onun neleri sevdigini neler yaptigini biliyorum ama yüz yüze gorusmedik ben cafeye cagirdim 2-3 hafta sonra olur dedi 2ay oldu olmaz dedi ben onun en yakın arkadasinin facesini caldım onla yazılan mesajları okudum bir ara (ekimdeydi tarihi) biriyle cıktigini felan taniyorum o zamanlar cıktıgi kisiyi snra ayrildılar 3hafta sonra..en yakın arkadasına facede o cıktıgı kisinin mal oldugunuhata etmisim dedigini duydum bende eger benle cıkipta ayrılirsa banada arkamdan ayni seyleri soyler diye vazgetim ama sonra denemek lazım dedim olmadı..
burada sözüm bu konuya yazan herkese unut diyorsunuz olmuyor unutmak için iremi denedim olmadı dahada aklıma geldi..telefon isinden vazgectim..kızın kankasıyla konuscam yapsammı ki

M. tAHA

M. tAHA

Üye
sana bi tavsiye asla araya baska bırını koyma. yoksa o koydugun kısıler gun gelır sana zararın alasını verır. çunkı kızlar kıskançlardır..

• Beğen
Tepkiler: enkazcı

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
sana bi tavsiye asla araya baska bırını koyma. yoksa o koydugun kısıler gun gelır sana zararın alasını verır. çunkı kızlar kıskançlardır..
ne gibi zarar verir mesela?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi

mesela o kız seınle ılgılenmeye basladıgında araya koydugun kız bunu kıskanır .bızı takmıyor der. senın kuyunu kazmaya baslaar
elim kolum bağlı o zaman desene boşver unutacam başka çaresi yok

M. tAHA

M. tAHA

Üye
GİT konus yav :D

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
kızla konuşmuyorumki daha doğrusu onu sevdiğimi faceden söylemiştim olmayınca ben bırakmak istemedim ama aracı göndereyim dedim olmaz diyorsunuz vazgeçiyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt