4s ısınıyor .

Sponsorlu Bağlantılar

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
4s ısınıyor .
Arkadaslar 4sim var fakat sarjdayken acayıp ısınıyor sızce neden?

rahan121

Üye
Şarjdayken mi ? İlginç. Bende de var kardeşim ama şarjdayken ısınmaz :S

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Şarjda iken ısınması normal bir durum bendede aynısı oluyor şu ana kadar bir zararını görmedim.

okuyanf61

okuyanf61

Üye
Çakma batarya veya çakma şarj aleti kullanıyorsundur.

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Agacim kendi aleti herseyi 1 oldu alali neyden bahsediyosun sen

Arkadaşım şarjda iken kullanımda her alet ısınır takma sen böyle şeylere keyfine bak.
Cihazında ısı kaynaklı sorun olsa iphone kendi kendini kapatır zaten zarar vermemek için rahat ol.

Örnek dün elime bir htc desire hd geçti biraz kurcalayım
Dedim şarjı bitti taktık şarja o şekilde kullandım ısıyı görseydin elimde zor tutuyordum.

w1nk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şarjda iken kullanımda her alet ısınır takma sen böyle şeylere keyfine bak.
Cihazında ısı kaynaklı sorun olsa iphone kendi kendini kapatır zaten zarar vermemek için rahat ol.

Örnek dün elime bir htc desire hd geçti biraz kurcalayım
Dedim şarjı bitti taktık şarja o şekilde kullandım ısıyı görseydin elimde zor tutuyordum.
İsinmasinda bi sorun yoktur diyosun yani ?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
İsinmasinda bi sorun yoktur diyosun yani ?

Yoktur yok benim cihazımda şarjda iken kullanımda ısınır daha doğrusu şarj esnasında kullanımda akıllı telefonların tümü ısınır.
Heleki birde 3g ile bağlı isen ve net gerektiren birşey kullanıyorsan yada oyun oynuyorsan daha çok ısınır.

geneluye

geneluye

Üye
yalnız sarjdayken işlem yapmamaya özen göster ir de sarj aletinde bişey olabilir apple koysa ya yanında orijinal sarj aleti

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Dostum iPhone 4s iPhone 4 ile aynı batarya gücünü kullanır ama biri çift çekirdek yani daha yüksek performans. Bu sebeptendir ki şarj daha hızlı gider ısınmalara sebep olabilir. Sorunun cevabı ise su, orijinal kutudan çıkan şarj aletinin elektrik gücü daha yüksek ise eğer ısınır. Ben de normal var bı de hızlı şarj var. Hızlı olan kutudan çıkardı. Hızlı olanı kullanırım hep. Bende de ısınır sürekli iPhone. Ama ısı telefonu kötü etkilemez. Daha yüksek güç verdiğinden olur o. Rahat olabilirsin biraderim. :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Isınmayan telefon yok

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
valla yanlıs anlamayın ama samsung s2 kullandım bir süre sarj da falan ısımdıgını görmedim. :hmmm

ben andronoidi sevmem övmemde ama hakkınıda yemem

phasan

phasan

Üye
orjınal ıphone 4s var amerıkadan gelme o bıle çabuk ısınıyor bıde apple store alınma