Bir Önerilerinizi Alalım... 603-700

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Bir Önerilerinizi Alalım... 603-700
Arkadaşlar bu ay sonu inşallah yeni bir telefon alacağım. Fakat iki telefon arasında kaldım.
Nokia 603 mü 700 mü ? :/
Telefonumu değiştirmemin sebebi biraz da oyunları daha kaliteli ve rahat oynayabilmektir.
603 ün ekranı daha büyük , biraz da olsa. Ama fark ediyor.
AVM ye gittim telefonları gördüm ; 700 çok zarif , ince ve hafif.
Gerçekten bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Lütfen yardım edin.
Beş veya altı gün içerisinde telefonlardan birini alacağım.

İsthacker7 İyi forumlar diler....

Teşekkürler....

farukbekl

farukbekl

Üye
700 derim.. 603 te gorilla glass yok.. 700 canavar.. son güncellemeside manyak..

ANIL

ANIL

Admin
Büyük ekranla daha rahat oynarım diyorsan 603 al. Oyunlarda sıkıntı yapmaz bence. Tabi 700 daha üstün. Karar senin kullanım mı? biraz daha performans mı?

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
c6-01 al.

okitox

okitox

Üye
c6-01 i satıp 603 aldım. kendim bi de cfw yaptım bomba oldu telefon. 700ün gorilla glassı olsa da ekranı çok küçük...

farukbekl

farukbekl

Üye

ne var kardeş bu c6-01 de merak ediyorum.. çok met edilecek bir telefon değil.. haa o kadar c6-01 al diyorsan.. onu bıraksın c7 alsın.. biraz mantıklı düşünün.. yeniliklere açık olun..

doctorrr

doctorrr

Üye
701 al bence boşver sana ikiside yetersiz :D

Türe

Türe

Üye
Ekranı biraz küçük ama bu sorun değilse 700 al .

doctorrr

doctorrr

Üye
ne var kardeş bu c6-01 de merak ediyorum.. çok met edilecek bir telefon değil.. haa o kadar c6-01 al diyorsan.. onu bıraksın c7 alsın.. biraz mantıklı düşünün.. yeniliklere açık olun..

he tamam o zaman uğraşma usta git 701 al yav mis gibi...:D

okitox

okitox

Üye

kullandın mı da c6 kafadan yorum basıyon.

o kadar da c6-01 alacak adam zaten parası ona yettiği için alıyordur alabilecek olsa heralde c7 alır saf değil ya...

farukbekl

farukbekl

Üye

kullandın mı da c6 kafadan yorum basıyon.

o kadar da c6-01 alacak adam zaten parası ona yettiği için alıyordur alabilecek olsa heralde c7 alır saf değil ya...

senin yaşının 10 katı kadar c6-01, n8-00, e6-00 kullanmışlığım var.. biliyoruz da konuşuyoz.. 700 şık bir telefon.. bu kadar adam saf mıda.. bir şeyden anlamıyor muda 700 diyor.. haa bu arada cep telefonu konusunda senin bildiğin kadarda benim unumuşluğum var. biz bu yazılım, cihaz tamir işine. n95 8gb ile başladık..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
700 o fiyatı ne kadar hakediyor tartışılır fiyat/performans olarak kesinlikle 603 derim unutmadan 3.2 inch ekran alınmaz artık ikinci nesillerin birinci nesillerden tek üstünlüğününün sadece Tintin oyunu olduğu bir konuda 700'ün 300 mhz'lik fazladan hızı pek bir anlam ifade etmez Nokia'nın oyun desteğine bakıldığında :oke: Son olarak 603'ün hoperlör sesinin daha iyi olduğu söylüyor iki telefonu da kullananlar, Gorilla Glass ise abartılcak bişey değil gene forumda çoğu kişinin dediği gibi kırılcak olan telefon her türlü kırılıyor. Son olarak ben tasarım+büyük ekran olarak 603'ü tavsiye ederim, karar senin...

okitox

okitox

Üye
senin yaşının 10 katı kadar c6-01, n8-00, e6-00 kullanmışlığım var.. biliyoruz da konuşuyoz.. 700 şık bir telefon.. bu kadar adam saf mıda.. bir şeyden anlamıyor muda 700 diyor.. haa bu arada cep telefonu konusunda senin bildiğin kadarda benim unumuşluğum var. biz bu yazılım, cihaz tamir işine. n95 8gb ile başladık..

şu mesajı yazarken düşündüğün kadar düşünüp yazılım cihaz tamir falan yaptıysan boşa gitmiş o kadar zaman... şıklık görecelidir bana göre 700ün alt kısmı bi telefonda olabilecek en dandik halde. bişeyden anlayan adam gidip de 3.2 inch ekran al demez şu saatten sonra... adam zaten oyun moyun diyor.

ergen liseliler gibi hayali seyircilerin önünde artistlik yapmaya çalışarak cevap vermene gerek yok. n95 le başlamış da bilmem neymiş de... napalım hayrına çeşme mi yaptıralım yani...

İncİnat

İncİnat

Üye
700 ün bir havası var bir kere dünyanın en ince telefonu

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
700 o fiyatı ne kadar hakediyor tartışılır fiyat/performans olarak kesinlikle 603 derim unutmadan 3.2 inch ekran alınmaz artık ikinci nesillerin birinci nesillerden tek üstünlüğününün sadece Tintin oyunu olduğu bir konuda 700'ün 300 mhz'lik fazladan hızı pek bir anlam ifade etmez Nokia'nın oyun desteğine bakıldığında :oke: Son olarak 603'ün hoperlör sesinin daha iyi olduğu söylüyor iki telefonu da kullananlar, Gorilla Glass ise abartılcak bişey değil gene forumda çoğu kişinin dediği gibi kırılcak olan telefon her türlü kırılıyor. Son olarak ben tasarım+büyük ekran olarak 603'ü tavsiye ederim, karar senin...

Dediklerinin hepsine katılıyorum. Ayrıca ses olayı doğru iki telefonuda kullandım. Bende 603 babamda 700 var.

theposies

theposies

Üye
ben biraz bekle lumia 710 a bak derim. İlla bu ikisini alcaksanda 700 derim .

umt07

umt07

Üye
Ben 1 aydır 603 kullanıyorum, arka kapağı 5-6 açılmadan sonra bastırdığın zamn gıcırdamaya başlıyacak ve seni rahaysız edecek telefonu kırasın gelecek sonra aklına bir fikir gelcek ve bu sorunu çözeceksin nasıl olduğunu merak eden olursa pm den anlatırım...

Şimdi bu 2. nesil telefonlarda en iyisi 701 sağlamlık şıklık kamera performans vs. vs ama /00 ile 603 arasında kaldım diyorsan, gerçekten 700 ün niye 3.2 inch ekranı var diye kafanı duvarlara vuracaksın, bunu garanti ediyorum... 603 fiyat/performans lideri şuan.. Ve gayet kullanışlı ve şık, matematiksel ölçülerine bakma koyduğun zamn gayet zarif ve şık duruyor, özellikle siyahı karizma:naughty:
Şimdi bunlar 1300mhz ile 1000mhz hız arasında pek fark olmaz, ztn yeni uygulama geldiğide yok daha fazla işlemciye ihtiyaç yok

Gorilla glas bir sürü kıranı gördüm üstüne sert bişey düşsün tuz gibi dağılıyor.. 603 tede çizilmeye dayanıklı cam var, ztn jelatin alırsın çizilme sorunu olursada ki sanmıyorum düzgün kullandıktan sonra hiç bişey olmaz, ben 1-1,5 ay oldu daha çizik yok telefonda ve arka kapağı çizilmez plastikten yapılmış. Gelelim sonuca: Alacaksan 701 al ama bu ilkisinden biri olacaksa 603 o 0.3 inch daha fazla ekran gerçekten avantaj

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bütçen varsa koy üstüne 701 al kardeşim her türlü

xxcosworthxx

Üye
700 al şiddetle tavsiye ederim kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt